Організація роботи скадського господарства мясо-рибного та холодного цехів пивного ресторану

Стоимость работы  233  грн 
Артикул  # N02116
Страниц  35 страница
Дата защиты  15-04-2015
ВУЗ  НУХТ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



ВСТУП 1
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 9
2.1. Концептуальна характеристика закладу ресторанного господарства 9
2.2. Складання меню та визначення потреби підприємства в сировині, продуктах, закупівельних товарах 12
2.3. Обґрунтування структури і складу приміщень підприємства ресторанного господарства на основі структурно-технологічної схеми виробництва 17
2.4. Організація роботи складського господарства 19
2.4.1. Організація постачання у закладі ресторанного господарства 19
2.4.2. Визначення складу приміщень для прийому і зберігання сировинних та матеріально-технічних ресурсів 21
2.4.3. Обґрунтування вибору обладнання та інвентарю для складування та зберігання сировинних запасів 26
2.5. Організація роботи м’ясо-рибного цеху 26
2.5.1. Розроблення виробничої програми м’ясо-рибного цеху 27
2.5.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць м'ясо-рибного цеху 27
2.5.3. Підбір устаткування, інвентарю для м'ясо-рибного цеху 29
2.6. Організація роботи холодного цеху 30
2.6.1. Розроблення виробничої програми холодного цеху 30
2.6.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць 30
2.6.3. Підбір інвентарю та обладнання для холодного цеху 31
2.7. Організація роботи приміщення для борошняних виробів 32
2.7.1. Розроблення виробничої програми приміщення для борошняних виробів 32
2.7.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації приміщень, технологічних ліній та окремих робочих місць цеху 32
2.7.3. Підбір обладнання та інвентарю для спеціалізованого приміщення для виробництва борошняних виробів 33
2.8. Складання графіків виходу виробничих працівників на роботу 34
ВИСНОВКИ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38




Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.