Організація роботи скадського господарства мясо-рибного та холодного цехів пивного ресторану

Вартість роботи  233  грн 
Пункт  # N02116
Сторінок  35 сторінки
Дата захисту  15-04-2015
ВНЗ  НУХТ

Якщо Вам підходить дана робота, то...

Fill out my online form.

або...



ВСТУП 1
РОЗДІЛ 1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДУ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 5
РОЗДІЛ 2. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОБНИЧОГО ПРОЦЕСУ В ЗАКЛАДІ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 9
2.1. Концептуальна характеристика закладу ресторанного господарства 9
2.2. Складання меню та визначення потреби підприємства в сировині, продуктах, закупівельних товарах 12
2.3. Обґрунтування структури і складу приміщень підприємства ресторанного господарства на основі структурно-технологічної схеми виробництва 17
2.4. Організація роботи складського господарства 19
2.4.1. Організація постачання у закладі ресторанного господарства 19
2.4.2. Визначення складу приміщень для прийому і зберігання сировинних та матеріально-технічних ресурсів 21
2.4.3. Обґрунтування вибору обладнання та інвентарю для складування та зберігання сировинних запасів 26
2.5. Організація роботи м’ясо-рибного цеху 26
2.5.1. Розроблення виробничої програми м’ясо-рибного цеху 27
2.5.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць м'ясо-рибного цеху 27
2.5.3. Підбір устаткування, інвентарю для м'ясо-рибного цеху 29
2.6. Організація роботи холодного цеху 30
2.6.1. Розроблення виробничої програми холодного цеху 30
2.6.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації технологічних ліній та окремих робочих місць 30
2.6.3. Підбір інвентарю та обладнання для холодного цеху 31
2.7. Організація роботи приміщення для борошняних виробів 32
2.7.1. Розроблення виробничої програми приміщення для борошняних виробів 32
2.7.2. Характеристика технологічного процесу та особливості організації приміщень, технологічних ліній та окремих робочих місць цеху 32
2.7.3. Підбір обладнання та інвентарю для спеціалізованого приміщення для виробництва борошняних виробів 33
2.8. Складання графіків виходу виробничих працівників на роботу 34
ВИСНОВКИ 36
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 38




Інші роботи

Клубні картки

Серія UA
Знижки на диплом та курсові

Перевір свою знижку!

18.02.2014
Замовлення №1800

Анна

Відмінна робота, написана повністю за методичкою ВНЗ, підготували презентацію, промову на захист, роздатковий матеріал. Оригінальність роботи – 85%, а у виші вимагали не менше 70%. зауваження виправляли вчасно та повністю.
15.5.2015
Замовлення №2501

Євген Бистригін

Звертався до них за звітом з практики на 4 курсі. Усі зробили чудово. Цього року замовив звіт щодо переддипломної. В результаті з менеджером дійшли до того, що краще за звітом та диплом писати. В інституті таку ініціативу схвалили, на захисті 5 отримав
16.03.2015
Замовлення №2006

Надєждін В'ячеслав

Замовила собі курсову роботу, подивившись 100 балів. Як працюють співробітники компанії, мені сподобалося. Вони обумовлені терміни написали роботу, правильно її оформили. Претензій до якості матеріалу я не маю. Все зроблено за вищим розрядом.
1.09.2015
Замовлення №18329

Самонова Тетяна

Дякую величезне! Врятували, під час закрила сесію. Унікальність курсової була 70%.