Гостиниця Шарм. смт.Маньковка Черкасской области

Стоимость работы  550  грн 
Артикул  # N03268
Страниц  30+30 страница
Дата защиты  03-10-2016
ВУЗ  НУХТ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Вступ 3
РОЗДІЛ І. Дослідження ринку послуг та конкурентного статусу підприємства – бази практики 5
1.1. Характеристика туристичної привабливості району, в якому розміщується підприємство-база практики 5
1.2. Характеристика існуючого ринку послуг готельного господарства району, в якому розміщується підприємство-база практики 7
1.3. Аналіз концептуальних засад діяльності підприємства гостинності (тип, категорія, місткість, архітектурна унікальність, асоціативне явище, стиль дизайну і т.д.) 8
1.4. Дослідження контингенту споживачів в ареалі діяльності закладу 8
1.5. Порівняльна характеристика основних конкурентів об’єкта готельно-ресторанного господарства 11
1.6. Аналіз маркетингової політики об’єкта готельно-ресторанного господарства 11
РОЗДІЛ ІІ. Оцінка ефективності управління підприємством-базою практики за основними функціональними складовими 14
2.1. Дослідження організаційної структури управління об’єкта готельно - ресторанного господарства 14
2.2. Аналіз основних структурних підрозділів підприємства, функціонального розподілу повноважень та комунікаційного процесу 15
2.3. Аналіз штатного розкладу об’єкта готельно-ресторанного господарства 20
2.4. Аналіз ефективності виробничої діяльності підприємства – бази практики 22
2.5. Характеристика інноваційно-інвестиційної діяльності закладу 23
2.6. Характеристика основних показників економічної діяльності закладу 25
РОЗДІЛ ІІІ. Індивідуальне завдання1 32
Висновки та пропозиції 33
Додатки 35
Список інформаційних джерел 44

ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. Аналіз архітектурної композиції об’єкта, інтер’єру приміщень закладу готельно-ресторанного господарства 4
1.1 Основні інженерно-технічні характеристики об’єкту та інженерно-будівельні рішеннями будівлі 4
1.2 Інженерні системи об’єкту готельно-ресторанного господарства, аналіз їх стану, енергоефективность 7
1.3 Функціональність основних груп приміщень, їх площі та особливості розташування 9
1.3.1 Склад і характеристика приймально-вестибюльних приміщень 9
1.3.2 Склад і характеристика групи житлових приміщень 10
1.3.3 Особливості складу і організації приміщень закладів харчування у готелі 12
1.3.4 Особливості складу і організації приміщень культурно - дозвіллєвого та фізкультурно-оздоровчого призначення 13
1.3.5 Склад і характеристика адміністративних та господарських приміщень готелю 14
1.4. Заходи охорони праці, техніка безпеки та санітарно-гігієнічна безпека у закладі 15
РОЗДІЛ 2. Аналіз технологічних процесів на підприємстві готельного господарства 18
2.1. Дослідження сервісно-виробничого процесу об’єкта готельного господарства 18
2.1.1 Аналіз технологічних процесів закладу розміщення 18
2.1.2 Організація приймання і розміщення гостей 19
2.1.3 Організація обслуговування номерного фонду 21
2.1.4 Організація роботи служби безпеки 23
2.1.5 Організація додаткових послуг у готелі 24
2.2 Організація роботи закладів харчування у готелі 25
2.2.1 Типи,місткість та загальна характеристика закладів харчування при готелі 25
2.2.2 Організація харчування гостей 26
2.2.3 Особливості надання послуг в номерах готелю 28
2.2.4 Особливості організації виробництва кулінарної продукції та підготовки до обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства 29
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 32
Список використаних джерел 34
Додатки 38


















Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(044) 338-19-17
(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
(095) 715-58-92

info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.