5 задач

Стоимость работы  53  грн 
Артикул  # 3012
Страниц  22 страница
Дата защиты  30.12.2007
ВУЗ  -

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Задача 2 3
Проведено 10% вибіркове обстеження (випадковий безповторний відбір) робітників заводу щодо їх місячної заробітної плати. Одержано такий розподіл робітників:
Відсоток виконання норм виробітку 80-100 100-120 120-140 140-160 160-180 грн.
Кількість робітників 3 20 27 38 12
Визначити:
1) середній розмір заробітної плати;
2) середні квадратичне відхилення;
3) коефіцієнт варіації;
4) моду і медіану;
5) довірчий інтервал для середньої заробітної плати (довірча імовірність 0,997).

Задача 9 7
Проведено 10% вибіркове обстеження (випадковий безповторний відбір) робітників заводу щодо їх місячної заробітної плати. Одержано такий розподіл робітників:
Відсоток виконання норм виробітку До 100 100-110 110-120 120-130 130 та вище
Кількість робітників 2 72 12 8 6
Визначити:
1) середній розмір заробітної плати;
2) середні квадратичне відхилення;
3) коефіцієнт варіації;
4) моду і медіану;
5) довірчий інтервал для середньої заробітної плати (довірча імовірність 0,954).

Задача 14 11
Маємо такі дані про собівартість та обсяг продукції двох хлібозаводів:
Вид продукції Собівартість 1 т продукції, грн. Випуск продукції, тис.т.
база звіт база Звіт
Завод №1
Хліб український подовий 9,0 10,0 120 116
Арнаут Київський 4,0 5,0 140 130
Сайка І сорту 2,5 2,0 230 225
Завод №2
Хліб український подовий 11,0 18,0 110 105
I. По заводу №1 визначити загальні індекси:
1) собівартості продукції;
2) фізичного обсягу продукції (за собівартістю);
3) витрат на виробництво продукції, а також суму економії або
перевитрати, одержану заводом внаслідок зміни собівартості
продукції.
Показати взаємозв'язок між цими індексами.
II. По двох заводах разом зробити розрахунки індексів середньої
собівартості продукції - цукерок змінного складу, фіксованого складу
та впливу структурних зрушень. Коротко прокоментувати суть
кожного індексу.

Задача 15 15
Маємо такі дані про собівартість та обсяг продукції двох кондитерських фабрик:
Вид продукції Собівартість 1 т продукції, грн. Випуск продукції, тис.т.
база звіт база Звіт
Фабрика №1
Цукерки 2300 2200 20,0 21,0
Шоколад 5300 5330 5,0 4,8
Мармелад 1050 1000 12,0 13,0
Торти 2680 2600 3,0 4,0
Фабрика №2
Цукерки 2160 2100 20,0 25,0
I. По фабриці №1 визначити загальні індекси:
4) собівартості продукції;
5) фізичного обсягу продукції (за собівартістю);
6) витрат на виробництво продукції, а також суму економії або
перевитрати, одержану заводом внаслідок зміни собівартості
продукції.
Показати взаємозв'язок між цими індексами.
II. По двох заводах разом зробити розрахунки індексів середньої
собівартості продукції - цукерок змінного складу, фіксованого складу
та впливу структурних зрушень. Коротко прокоментувати суть
кожного індексу.

Задача 21 19
Маємо такі дані про роботу пивоварного заводу за рік:
Продукція та роботи промислового характеру Оптова ціна підприємства за одиницю, грн. випуск
За розрахунком фактично
1 2 3 4
Пиво, тис. дал.:
Жигулівське 1100 1000 1400
Ризьке 1280 500 400
Київське 1450 200 100
Мартівське 1530 100 100
Солод на сторону, т. 320 200 220
Електроенергія всього, тис. грн. - 10,0 12,0
У тому числі:
- на позавиробничі потреби - 1,5 1,3
- для відправлення на сторону - 2,8 3,0
- на виробничі потреби - 5,7 7,7
Ремонтні роботи – всього, тис. грн. - 4,0 4,5
У тому числі:
- поточний ремонт обладнання свого підприємства 0,7 0,5
- капітальний ремонт обладнання свого підприємства 2,1 2,7
- зовнішні замовлення 1,2 1,3
Крім того маємо такі дані:
А. За розрахунками: зменшення залишку напівфабрикату свого виробництва (солоду) - 80 т. Зменшення залишку незавершеного виробництва — 60 тис. грн.; обсяг реалізованої продукції — 2300 тис. грн.
В. Фактично: залишок солоду свого виробництва на складі на початок звітного року - 120 т. Вироблено солоду за рік - 2400 т. Перероблено солоду свого виробництва - 2300 т.
Залишки незавершеного виробництва в оптових цінах, тис. грн. підприємства: а) на початку року - 100; б) на кінець року - 140.
Оплачена в звітному році продукція, відвантажена в минулому році, на суму 150 тис. грн.
Залишки готової продукції, які перебували до початку звітного періоду на складі підприємства, відвантажені підприємством у звітному періоді споживачам і сплачені ними - 30 тис. грн.
1) товарну продукцію за розрахунком і фактично, а також реалізовану продукцію фактично;
2) виконання плану з товарної та реалізованої продукції на заводі за рік, %.
3) виконання плану за асортиментом пиву за рік, %.
4) зробити висновки про виконання заводом виробничої програми.

Список використаної літератури 22

Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.