Стоимость работы
|
750
грн
|
Страниц
|
-*4 страница
|
Дата защиты
|
13-06-2016
|
ВУЗ
|
НУХТ
|
СПАСИБО!
Ваш запрос отправлен!
Если Вам подходит данная работа, то...
или...
Заказать уникальную работу?
Варіант 1
1. Основні види економічного аналізу та їх класифікація 3
Задача 1 13
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
1 План 3200 2500 1800 1270 130
Звіт 2900 3040 2050 1400 180
Задача 2 14
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).
Таблиця 3
Вихідна інформація:
Показник Одиниця
виміру І варіант
План Факт
1. Чисельність робітників чол. 132 125
2. Кількість відпрацьованих днів дні 174 170
3. Середньоденна заробітна плата грн. 8 9
4. Фонд оплати праці
Задача 3 16
Необхідно провести групування підприємств за ступенем виконання плану реалізації продукції. Кожну групу підприємств охарактеризувати за наступними ознаками:
• кількість підприємств;
• обсяг реалізованої продукції за планом та фактично (всього, у середньому на одне підприємство);
• відсоток виконання плану.
Результати розрахунків занести до відповідної таблиці.
Задача 4 18
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 20
Варіант 2
2. Основні види економічного аналізу та їх класифікація 3
Задача 1 13
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
2 План 4550 3620 2100 1500 250
Звіт 4230 3840 2450 1580 270
Задача 2 14
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).
Задача 3 16
Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 4
Вихідна інформація: Випуск напоїв на ККЗ “Росинка” становив
Задача 4 18
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 20
Варіант 5
5. Поняття та стадії системного аналізу 3
Задача 1 7
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
5 План 2400 220 1500 320 180
Звіт 2240 2350 1670 350 195
Задача 2 8
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).
Задача 3 10
Проаналізувати динаміку надходжень на поточний рахунок підприємств. Визначити базисні та ланцюгові індекси. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 4
Вихідна інформація: По підприємствам є наступні дані за звітний рік
Задача 4 13
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 15
Варіант 7
7. Особливості аналізу господарської діяльності підприємств промисловості 3
Задача 1 8
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
7 План 840 750 500 120 80
Звіт 780 620 710 105 72
Задача 2 9
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).
Задача 3 11
Необхідно провести аналіз динаміки обсягів виробництва та прибутку від реалізації продукції підприємств. Оцінити ефективність господарювання кожного з підприємств. Зробити відповідні висновки.
Задача 4 13
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 15
Варіант 8
8. Використання системного підходу до аналізу господарської діяльності 3
Задача 1 6
Задача 1
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
8 План 1050 1240 970 320 45
Звіт 840 1120 1080 450 45
Задача 2 7
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).
Задача 3 9
Необхідно проаналізувати динаміку обсягів реалізації продукції підприємства. Визначити абсолютний приріст (базисний та ланцюговий), темп росту (базисний та ланцюговий), темп приросту (базисний та ланцюговий). Зробити відповідні висновки. грн.
Задача 4 11
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 13
Другие работы