1+2+5+7+8 (3 РАБОТЫ)-ТЕОРИЯ ОТ 4 ЛИСТОВ

Стоимость работы  750  грн 
Страниц  -*4 страница
Дата защиты  13-06-2016
ВУЗ  НУХТ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Варіант 1


1. Основні види економічного аналізу та їх класифікація 3
Задача 1 13
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
1 План 3200 2500 1800 1270 130
Звіт 2900 3040 2050 1400 180

Задача 2 14
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).
Таблиця 3
Вихідна інформація:
Показник Одиниця
виміру І варіант
План Факт
1. Чисельність робітників чол. 132 125
2. Кількість відпрацьованих днів дні 174 170
3. Середньоденна заробітна плата грн. 8 9
4. Фонд оплати праці

Задача 3 16
Необхідно провести групування підприємств за ступенем виконання плану реалізації продукції. Кожну групу підприємств охарактеризувати за наступними ознаками:
• кількість підприємств;
• обсяг реалізованої продукції за планом та фактично (всього, у середньому на одне підприємство);
• відсоток виконання плану.
Результати розрахунків занести до відповідної таблиці.

Задача 4 18
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.

Список літератури 20
Варіант 2


2. Основні види економічного аналізу та їх класифікація 3
Задача 1 13
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
2 План 4550 3620 2100 1500 250
Звіт 4230 3840 2450 1580 270

Задача 2 14
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).

Задача 3 16
Необхідно визначити структуру випуску напоїв, динаміку зміни випуску напоїв. Обчислити відносні величини порівняння різних видів напоїв. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 4
Вихідна інформація: Випуск напоїв на ККЗ “Росинка” становив

Задача 4 18
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.

Список літератури 20

Варіант 5

5. Поняття та стадії системного аналізу 3
Задача 1 7
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
5 План 2400 220 1500 320 180
Звіт 2240 2350 1670 350 195

Задача 2 8
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).

Задача 3 10
Проаналізувати динаміку надходжень на поточний рахунок підприємств. Визначити базисні та ланцюгові індекси. Зробити відповідні висновки.
Таблиця 4
Вихідна інформація: По підприємствам є наступні дані за звітний рік

Задача 4 13
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.

Список літератури 15
Варіант 7

7. Особливості аналізу господарської діяльності підприємств промисловості 3
Задача 1 8
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
7 План 840 750 500 120 80
Звіт 780 620 710 105 72

Задача 2 9
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).

Задача 3 11
Необхідно провести аналіз динаміки обсягів виробництва та прибутку від реалізації продукції підприємств. Оцінити ефективність господарювання кожного з підприємств. Зробити відповідні висновки.

Задача 4 13
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 15
Варіант 8

8. Використання системного підходу до аналізу господарської діяльності 3
Задача 1 6
Задача 1
Необхідно проаналізувати забезпечення хлібозаводу борошном за звітний період, використовуючи заліковий метод
Таблиця 1
Вихідна інформація:
Варіанти Види сировини, т
Борошно пшеничне, в/г Борошно пшеничне, 1 г Борошно пшеничне, 2 г Борошно житнє Висівки
8 План 1050 1240 970 320 45
Звіт 840 1120 1080 450 45


Задача 2 7
Необхідно визначити результативний показник методом елімінування. Розрахувати вплив факторів на зміну результативного показника (фонд оплати праці за півріччя та обсяг випущеної продукції). Зробити відповідні висновки. (таблиці 3).

Задача 3 9
Необхідно проаналізувати динаміку обсягів реалізації продукції підприємства. Визначити абсолютний приріст (базисний та ланцюговий), темп росту (базисний та ланцюговий), темп приросту (базисний та ланцюговий). Зробити відповідні висновки. грн.

Задача 4 11
Обчислити зміну рівня продуктивності праці в залежності від зміни обсягів виробництва і чисельності працюючих. Визначити аналітичну залежність продуктивності праці від фондовіддачі та фондоозброєності працюючих, повести її факторний аналіз за допомогою традиційного інтегрального методу.
Список літератури 13

























Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.