Облік поточної дебіторської заборгованості

Стоимость работы  400  грн 
Страниц  - страница

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Практична частина

1. За даними інвентаризаційного опису (додаток Ж, таблиця Ж.1) скласти вхідний баланс умовного підприємства станом на 1 січня 201Х року за формою, наведеною в табл. 1.

Таблиця 1 – Вхідний баланс підприємства станом на 1.01.201Х р.(грн.)
2. Скласти журнал реєстрації господарських операцій підприємства за січень відповідно до даних додатка Ж.
Реєстраційний журнал рекомендується вести за такою формою:

Таблиця 2 – Журнал реєстрації господарських операцій за січень 201Х року
3. Журнал реєстрації господарських операцій доповнити 5-ма проведеннями, які відповідають теоретичному питанню курсової роботи (згідно з індивідуальним завданням);
4. Відобразити господарські операції на рахунках бухгалтерського обліку;
5. За даними вхідного балансу підприємства (станом на 1 січня 201Х року) та господарських операцій за звітний період відкрити синтетичні рахунки бухгалтерського обліку за формою, наведеною в табл. 3.

Таблиця 3
Рахунок 131 «Знос основних засобів»
6. Підрахувати суми оборотів за дебетом і кредитом рахунків і вивести кінцеві залишки по рахунках;
7. Оцінити вибуття виробничих запасів за січень 201Х року за методом FІFO (табл. 4).

Таблиця 4 – Оцінка вибуття виробничих запасів за січень 201Х року
8. До операції 4 (додаток Ж, табл. Ж.4) скласти розрахунок визначення сум транспортно-заготівельних витрат, що належать до використання матеріалів і кінцевих залишків матеріалів. Розрахунки навести в таблиці 5.

Таблиця Ж.2 – Розшифрування до рахунку 20 «Виробничі запаси» станом на 1.01.201Х року (грн.)
9. До операції 19 (додаток Ж, табл. Ж.4) скласти розрахунок визначення сум відхилень фактичної виробничої собівартості випущеної готової продукції від планової виробничої собівартості. Для визначення фактичної собівартості виробленої продукції та її відхилень від плану необхідно зробити розрахунок за формою, що наведена в табл. 6.
10. Провести розподіл загальновиробничих витрат підприємства (табл. 7 та 8). Базою розподілу є прямі витрати на оплату працю основних працівників. Згідно з обліковою політикою підприємства до змінних загальновиробничих витрат відносять: матеріальні витрати, 70% величини витрат на оплату праці (нарахована зарплата, резерв відпусток), 70% величини нарахованого єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування (ЄСВ), інші операційні витрати. Розподіл постійних загальновиробничих витрат між виробничою собівартістю і собівартістю реалізації здійснюється у співвідношенні 3 : 1.
Таблиця 7 – Групувальна відомість загальновиробничих витрат (ЗВВ) за січень 201Х року
11. Визначення сум допомоги в зв’язку з тимчасовою непрацездатністю, відпускних, нарахувань та відрахувань на заробітну плату навести після журналу реєстрації господарських операцій за формою, наведеною в табл. 9. Врахувати, що підприємство має 41 клас професійного ризику, пільг щодо податку на доходи фізичних осіб (ПДФО) працівники не мають; база оподаткування щодо доходів, одержаних, у тому числі, але не виключно, у формі заробітної плати, інших виплат і винагород, які виплачуються (надаються) платникові у зв’язку з трудовими відносинами та за цивільно-правовими договорами за звітний податковий місяць, не перевищує 10-кратного розміру мінімальної заробітної плати.

Таблиця 9 – Розрахунок утримань та нарахувань на заробітну плату
12. Скласти оборотні відомості за аналітичними рахунками та звірити їх підсумки з даними відповідних синтетичних рахунків (табл. 10).
Таблиця 10 – Оборотна відомість за аналітичним рахунком
13. Скласти оборотну відомість за січень 201Х року;
14. Визначити фінансові результати діяльності підприємства. Розрахунок нерозподіленого прибутку (непокритого збитку) відобразити в таблиці (табл. 11).
15. За даними бухгалтерських рахунків скласти баланс підприємства станом на 1 лютого 201Х року. В балансі повинні бути вказані всі статті відповідних розділів (на початок і на кінець місяця).
Баланс станом на 1 лютого 201Х року оформити за формою № 1 «Баланс (Звіт про фінансовий стан)» і винести в додатки до роботи (додаток К).




Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.