Стоимость работы
|
113
грн
|
Страниц
|
- страница
|
Дата защиты
|
23-01-2016
|
ВУЗ
|
КНТЕУ
|
СПАСИБО!
Ваш запрос отправлен!
Если Вам подходит данная работа, то...
или...
Заказать уникальную работу?
В таблиці 1 представимо меню для ресторану на 55 місць та визначимо необхідне устаткування для приготування даних страв.
Таблиця 1
Меню ресторану
Найменування страви Вихід, г Необхідне устаткування
Фірмові страви
Свинина по-празьки (свинина, тушкована з капустою та яблуками) 300 С, ПЛ, О
Яловичина по-староруськи (яловичина, тушкована в сметані) 280 С, ПЛ
Холодні закуски
Салат «Волинський» (курка, печериці, твердий сир, майонез) 250 С, ПЛ
Салат «Чорний принц» (буряк, чорнослив, горіхи, майонез) 200 С, К, БР
Закуска гостра (гострі мариновані помідори, огірки, перець, капуста) 200 С
Закуска із сиру (тарілка різних видів сирів) 180 С, СЛ
Гарячі закуски
Буженина (смажена свинина, шпигована часником) 120 С, ШЖ
Потапці (грінки) із салом 120 С, ПЛ, СЛ
Закуска із шинки 90 С, СЛ
Перші страви
Курячий бульйон 250 С, ПЛ
Борщ «Український» (подається з пампушками із часником) 300 С, ПЛ, ЖШ, О, КЧ
Розсольник по-домашньому 250 С, ПЛ, О
Другі страви
Риба, тушкована з грибами й помідорами 280 С, ПЛ, О
Карасі, запечені під сметанним соусом 250 С, ЖШ, БР
Курчата з яблуками в сметані 300 С, О, ЖШ
Качка, тушкована з вишнями 250 С, ПЛ
Гарніри
Картопляне пюре 200 С, КЧ, БР
Овочі тушковані (морква, помідор, кабачок) 200 С, О, ПЛ
Борошняні кулінарні вироби
Млинці м’ясні (подаються зі сметаною) 200 С, МР, ТМ, ТР, ПЛ
Млинці із сиром 200 С, ТМ, ТР, ПЛ, БР
Вареники по-домашньому (з картоплею та печінкою із підсмаженою цибулею) 200 С, ТМ, ТР, КЧ, МР, ПЛ
Вареники із сиром (по-домашньому) 200 С, ТМ, ТР, ПЛ, БР
Гарячі напої та холодні кавові
Чай чорний в асортименті 250
Чай зелений в асортименті 250
Чай трав’яний 250
Кава еспресо 50 К
Кава американо 100 К
Кава латте 250 К
Кава мокко 200 К
Холодні напої
Сік в асортименті 250
Мінеральна вода Боржомі 500
Алкогольні напої
Вино «Алазанська долина», біле н/с 100
Вино «Алазанська долина», червоне, н/с 100
Вино «Божоле», червоне, сухе 100
Вино «Мерло», біле, сухе 100
Шампанське «Артемівське» 250
Коньяк «Ной» 150
Горілка «Медова з перцем» 50
Горілка «Медовуха гречана» 50
Другие работы