Стоимость работы
|
113
грн
|
Страниц
|
- страница
|
Дата защиты
|
23-01-2016
|
ВУЗ
|
КНТЕУ
|
СПАСИБО!
Ваш запрос отправлен!
Если Вам подходит данная работа, то...
или...
Заказать уникальную работу?
В таблиці 1 представлено меню для ресторану на 300 місць та визначимо необхідне устаткування для приготування даних страв.
Таблиця 1
Меню ресторану
Назва страви Вихід Необхідне устаткування
Фірмові страви
Жульєн з язика (язик яловичий, цибуля, сир, сметана, спеції) 90 С, ПЛ, В
Борщ український 300 С, ПЛ, КЧ, БР, О
Короп «Гетьманський» (філе карпа на рисі, запечене під вершковим соусом) 250 С, ПЛ, ШЖ, Р
Свинина, запечена по-селянськи (подається з квашеною капустою та сметанним соусом) 300 С, ПЛ, ШЖ, О
Квасоля, тушкована в горщиках з морквою та картоплею 200 С, ПЛ, О, КЧ, П
Холодні закуски
Салат з оселедцем (оселедець, шинка, буряк, картопля, солені огірки, гірчиця, майонез) 150 С, О, ПЛ, В
Салат по-домашньому (шинка, яйце, сир, огірки мариновані, перець болгарський, маслини, зелень, майонез) 250 С, О, В
Домашня ковбаса з салом 150 С, МР, П, ШЖ, В
Паштет з печінки (подається з чорним хлібом) 150 МР, С, В, ПЛ
Салат з капусти (капуста, огірок, цибуля, олія) 200 С, О, В
Гарячі закуски
Сало, запечене в печі зі спеціями 100 С, ШЖ
Деруни зі сметаною 100 С, КЧ, К, ПЛ
Перші страви
Бульйон 300 С, ПЛ
Суп з фрикадельками та чечевицею 300 С, ПЛ, МР
Другі страви
Вареники з м’ясом 250 ТМ, ТР, МР, С, ПЛ
Вареники з картоплею та печінкою 280 ТМ, ТР, МР, С, ПЛ, КЧ
Вареники з грибами 250 ТМ, ТР, МР, С, ПЛ
Гарніри
Картопляне пюре з грибами 200 С, КЧ, ПЛ
Картопля смажена по-домашньому 200 С, КЧ, ПЛ
Овочі гриль 200 С, КЧ, О, Г
Кондитерські вироби
Фруктово-сметанне желе 150 ШХ, С
Сирник «Королівський» 150 С, ПЛ, ДШ, БР
Гарячі напої
Чай в асортименті 250
Кава еспресо 50 К
Кава американо 150 К
Холодні напої
Лимонад 500 ОН, ПЛ, БР
Морс 500 ОН, ПЛ, БР
Мінеральна вода 500
Алкогольні напої
Вино н/с в асортименті 100
Вино сухе в асортименті 100
Коньяк в асортименті 100
Пиво 100
Другие работы