Вступ. 4
1. Вихідні дані, передбачені завданням. Рецептура заданого виробу. Органолептичні та фізико-хімічні показники, які характеризують якість цього виробу за нормативною документацією. 6
2. Вимоги нормативних документів до якості сировини. Характеристика технологічних властивостей сировини. 8
3. Порівняльна характеристика способів виробництва вказаного виду продукції (у випадку, коли це передбачено завданням). Обґрунтування доцільності застосування обраного способу виробництва. 16
4. Вибір і обґрунтування параметрів технологічного процесу виробництва вказаного виду виробів. 21
5. Обґрунтування вибору апаратурно-технологічної схеми виробництва продукту та її графічне зображення. 33
6. Опис технологічного процесу виробництва вказаного продукту з посиланням на позиції технологічної схеми. 34
7. Розрахунок норми витрат сировини на виробництво 1 т продукту. 39
Список використаної літератури 41
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.