на прикладі ПрАТ ВАТ Калина

Стоимость работы  225  грн 
Страниц  20-25 страница

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



1. Короткий опис підприємницького проекту
Бізнес на жіночій білизні вважається не дуже заповненою нішею підприємництва. Справа в тому, що такі магазини або спрямовані на продаж не якісного товару за низькими цінами, або якісного по дуже завищених цінах. Тому нами запропоновано відкриття магазину жіночої білизни у ТЦ у м. Варшава що розрахований на середній клас покупців: якісний товар за помірними цінами.
2. Опис підприємства
Приватне акціонерне товариство « ВАТ Калина» засноване 17.02.1964 року як Червоноградська швейна фабрика на підставі розпорядження Червоноградського міськвиконкому з метою працевлаштування непрацюючих жінок шахтарського міста і ввійшла до складу Львівської швейної фірми «Маяк». Тоді на підприємстві працювало 300 чоловік.
3. Опис ринку
Асортимент продукції, який пошиває підприємство для торговельної мережі, дуже різноманітний, бюстгальтера модельовані, бюстгальтери на жорстоких формованих чашках, комплекти, грації, боді, труси-утяжки, панталони, стрінги, трусики, сорочки, топи, купальні костюми, халати, спальні комплекти та інше. Сировина, яка використовується для пошиття наших корсетних виробів закуповується в країнах Євросоюзу, а семе еластичні мережива з Італії, Австрії, мікрофібра та еластичні полотна італійського т іспанського виробництва, застібки та прикраси з вкрапленими кристалами «Swarovski» австрійського виробництва, каркаси з Прибалтики. Сировина проходить санітарно-гігієнічну експертизу з метою блокування попадання на ринок тканин токсичних та шкідливих для здоров’я людей.
4. План маркетингу
Нами встановлено наступні ціни на продукцію (середні за товарною групою):
5. План виробництва
Для розміщення магазина буде орендоване приміщення в одному з популярних торгових центрів міста. Орендована площа дорівнює 40 кв. м. Щомісячні орендні платежі складуть 50000 грн.
6. Управління та організація виробництва
Основними компонентами проекту, що пропонується, є:
- реєстрація підприємства в Польщі;
- створення веб-сайту;
- оренду офіса;
- облаштування робочих місць;
- підбір персоналу;
- створення бренду;
- розробка цінової політики;
- розробка рекламної кампанії;
- відкриття магазину.
7. Фінансовий стан
Для формування початкового асортименту товарів у материнської компанії ПрАТ «ВАТ Калина» узято товарний кредит у вигляді продукції:
Список використаної літератури









Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.