Зачетка 21, по списку 21

Стоимость работы  233  грн 
Страниц  - страница
Дата защиты  29-09-2015
ВУЗ  КНТЕУ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Вступ 3
Теоретична частина 4
1. Поняття стратегія підприємства, принципи її розробки. 4
11. Стратегічний аналіз: методи та методичні прийоми 9
21. Конкурентні стратегії підприємства 15
31. Інноваційна стратегія: : характеристика та класифікація 22
Практична частина 27
Завдання 1. 27
Встановлено перелік наступних факторів, що впливають на функціонування пивзаводу «Корифей»:
Класифікуйте перелічені вище фактори на фактори макро-, мікро- та внутрішнього середовища. Фактори внутрішнього середовища підприємства класифікуйте в розрізі кожного аспекту (виробництво, фінанси, збут і т.д.). Передбачте можливий подальший вплив цих факторів на пивзавод «Корифей». Розробіть можливі заходи щодо ліквідації впливу негативних факторів на підприємство. Виокремте критичні для пивзаводу фактори, вплив яких неможливо усунути.

Завдання 2. 31
Здійсніть ситуаційний аналіз діяльності обраного підприємства за методикою SWOT (графо-аналітичний метод). Виявіть сильні та слабкі сторони, можливості та загрози обраного підприємства. Вихідні дані сформуйте у вигляді табл. 2.2.
ПАТ "Київська кондитерська фабрика "Рошен" створена у 2011 році.
Київська кондитерська фабрика "Рошен" сертифікована відповідно до міжнародних стандартів якості ISO 9001:2000 та ISO 22000:2005 та спеціалізується на виробництві шоколадної продукції (шоколадних цукерок, плиточного шоколаду) та бісквітної продукції. На сьогодні асортимент підприємства нараховує більше 100 найменувань кондитерських виробів, серед яких – шоколад, цукерки, торти, печиво, мармелад.

Завдання 3. 34
На підприємстві, яке займається виготовленням побутової техніки, було виділено 2 потенційні стратегічні зони господарювання (СЗГ). Їх економічну характеристику наведено в табл. 3.1. Визначити позиції окремих СЗГ, використовуючи матрицю BCG. Зробити вибір перспективних СЗГ.

Завдання 4. 36
На основі даних наведених у табл.4.1, 4.2, побудуйте матрицю «ціна-якість» для молочного шоколаду різних торгових марок.
Таблиця 4.1
Торгові марки молочного шоколаду та критерії оцінки його якості
Товар (ТМ) Ціна, грн Критерії оцінки якості (0-3 бали)
Маркування Упаковка Смак Якість інгредієнтів
А 7,95 0 1 1 1
Б 11,00 3 2 3 2
В 15,30 2 1 1 1
Г 7,85 1 2 2 1
Д 6,95 2 1 2 2
Е 13,65 1 2 2 2
Ж 7,40 3 2 3 2
З 15,00 3 3 3 3
І 22,00 1 1 2 1
К 16,50 2 2 2 2

Література 40






Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.