Згідно методички

Стоимость работы  350  грн 
Артикул  # N02118
Страниц  - страница
Дата защиты  15-04-2015
ВУЗ  Гринченко

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Ознайомтесь із ситуаціями, дайте відповіді та обґрунтуйте свою позицію:

А. Група батьків випускників 11 класу звернулася до директора "централізованої" школи з проханням проводити з учнями протягом навчального року додаткові заняття з предметів ЗНО, за які вони готові заплатити кошти. Чи має право директор школи організувати це? Якщо так, то як правильно оформити цю платну послугу?

Б. У школі протікає дах. Чи має право "централізована" школа укласти договір на ремонт даху? Якщо так, то як правильно це зробити? Якщо ні, то що робити?

1. Виконайте завдання.
За допомогою пошукової системи законодавчих актів сайту Верховної Ради знайти законодавчі акти, що визначають правові засади благодійної діяльності в Україні. Розробити примірний статут благодійного фонду в освіті. Розробити регламент організації взаємодії між школою та благодійним фондом. Визначити напрямки благодійної допомоги загальноосвітньому навчальному закладу.

Співпраця Благодійного фонду і школи
Взаємовідносини між школою та Благодійним фондом фактично розпочинаються із написання Статуту Благодійного фонду, адже, якщо до нього не будуть внесені напрямки діяльності, спрямовані на допомогу школі, то і стосунки двох юридичних осіб будуть юридично ускладнені. Потрібно, щоб фондом було передбачена допомога школі і, бажано, щоб була зафіксована благодійною програмою фонду та договором про співпрацю між школою та благодійним фондом.

Регламент взаємодії.
На підставі статті 61 Закону України «Про освіту» від 23 травня 1991 р. № 1060-ХII фінансування державних навчальних закладів та установ, організацій, підприємств системи освіти здійснюється за рахунок коштів відповідних бюджетів, а також додаткових джерел фінансування. При цьому до додаткових джерел фінансування, зокрема, віднесено добровільні грошові внески, матеріальні цінності, одержані від підприємств, установ, організацій, окремих громадян.
Загальноосвітні навчальні заклади державної та комунальної власності можуть отримувати благодійні внески.

2. Ознайомтесь із ситуаціями, дайте відповіді та обґрунтуйте свою позицію:

А. Благодійний фонд сприяння школі, який зареєстровано у одному районі Києва, провів благодійну акцію у іншому районі міста. Чи є цей факт порушенням статутної діяльності?
Б. Благодійний фонд сприяння школі використав на оплату праці вчителів ЗНЗ 25% коштів, що надійшли до фонду за рік. Чи є правомірним такий розподіл коштів благодійного фонду?
В. Школа звернулась до благодійного фонду з проханням оплатити комунальні платежі, за якими виникла заборгованість. Фонд відмовив, мотивуючи це тим, що такого пункту немає у програмі благодійної діяльності. Чи правомірна така відмова?



















Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.