Згідно відміток

Стоимость работы  120  грн 
Страниц  - страница

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



1) Теоретичне завдання. Запобіжні заходи як способи захисту прав інтелектуальної власності: підстави, порядок та умови застосування 3
Вступ 3
Розділ 1. Загальні положення про систему захисту прав інтелектуальної власності 4
1.1 Поняття та необхідність захисту прав інтелектуальної власності 4
1.2. Законодавство України в сфері захисту інтелектуальної власності 6
Розділ 2. Запобіжні заходи в системі захисту прав інтелектуальної власності 9
2.1. Сутність запобіжних заходів 9
2.2. Підстави та порядок застосування запобіжних заходів 12
2.3. Аналіз ухвал господарського суду щодо застосування запобіжних заходів 18
Висновки 26
Список літератури 28
2) Практичне завдання 30
Задача № 1 30
ТОВ «Торгівля» купує в Російській Федерації вироби, що містять промислові зразки, запатентовані в Україні. Власником патенту України є ДП «Еколаб». ТОВ «Торгівля» ввозить вказані вироби в Україну та поставляє їх до мереж торговельних підприємств.
Проконсультуйте ДП «Еколаб» щодо наведеної ситуації. Чи порушуються права ДП «Еколаб»? Якщо так, то які способи захисту може застосувати ДП «Еколаб»?

Задача № 2 31
Між замовником і виконавцем укладено договір на виконання технологічних робіт, в результаті виконання якого було розроблено нову технологію. Причому, внаслідок співпраці в процесі виконання договору між працівниками замовника та виконавця, творцями (винахідниками) нової технології є як працівники замовника, так і працівники виконавця.
Необхідно визначити:
1. Суб’єктний склад правовідносин у вказаній ситуації.
2. Яким чином мають бути оформлені правовідносини між всіма суб’єктами для того, щоб замовник та виконавець мали спільне право на подання заявки та одержання патенту на винахід, об’єктом якого є вказана технологія.

Задача № 3 34
ТОВ «А» є дистриб’ютором Компанії «Б», яка утворена та діє відповідно до зак-ва Франції. Компанія «Б» має зареєстровану у кількох країнах торговельну марку, однак Україна не є країною реєстрації. Відповідно до дистриб’юторського договору ТОВ «А» купує у Компанії «Б» товари під її торговельною маркою та реалізовує на території України, виконуючи і певні представницькі функції на користь Компанії «Б».
З метою стати ексклюзивним дистриб’ютором товарів Компанії «Б» на території України, ТОВ «А» подало заявку на реєстрацію торговельної марки Компанії «Б» в Україні на себе.
Чи міститься в діях ТОВ «А» ознаки правопорушення? Які способи захисту Компанія «Б» може застосувати?
Дайте обрунтовані відповіді на вказані питання.

Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.