Згідно методички

Стоимость работы  50  грн 
Страниц  - страница

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



«Сучасна українська
літературна мова» («Пунктуація»)
У поданих реченнях розставити розділові знаки, пояснити їх уживання
1. А наші симпатії і наш уклін і привіт усім талантам народним і співакам і танцюристам і музикантам і художникам і різьбярам і скульпторам і авторам словесної творчості всім всім всім! 2.І неоднаковий моральний стан особового складу і неоднаковий рівень дисциплінованості і навіть ліси які обступаючи балку обмежували для ворога можливість маневру все врахував і передбачив підполковник Самієв. 3. З-під чорної трохи збитої набакир батьківської шапки впав у парубка на вухо темно-русий чуб. 4. В піснях і труд і даль походу і жаль і усміх і любов і гнів великого народу і за народ пролита кров. 5. Вже відчувався йому святковий гомін слов'янської столиці плескіт переможних знамен музика і сонце і квіти на майданах. 6. Крім вищого начальства маршруту полку ніхто не знав. 7. А я не знаю нічого ніжного окрім берези за те ж її сестрицею взиваю. 8. Всі за винятком Бойчука здивовано дивились на свого шкіпера. 9. Прощай земле неприязний краю. 10. Її тягло рвало туди до неї до своєї рідненької жалібниці до своєї єдиної порадниці. 11. Кривинський як посередник вийшов наперед громади. 12. Шевченко як поет відомий усьому світові. 13. Зараз до вас прийде новий викладач біології Валентина Сидорівна Крайчик. 14. В очах ще мокрих від сліз малюється жах. 15. Назустріч летіли кучеряві ковалівські верби густі крилаті напоєні глибинною водою. 16. Народжена для пісень вона проплакала все життя проводжаючи (дітей) назавжди. 17. Сашко кинувся їм назустріч радий збуджений. 18. На городі цвіли соняшники цвіла молода картопля добре прополота та обгорнена вже двічі. 19.Він стояв біля стола і тримав у руках щось блискуче коричневе прекрасне. 20.Я понесу і крик журавлів і тихий шум обсіяних полів і рокоти дубів з-під хуртовини і колискову посмішку дитини і грона зір що сяють в даль доріг любов і труд все що спізнати міг. 21. В лісах уже облитих сонцем стояла зелена тиша. 22. Шура прагнула повного щастя великого красивого щедрого.
23.Міська публіка стіною стояла на тротуарах і приголомшена дивилась як з гуркотом проносились вулицею незнайомі війська шумливі нестримні.
24.Всіяний вогнями він димився цілу добу димарями заводів гримів ешелонами приймав верстати устаткування евакуйоване з України. 25. За хвилину діти з галасом вскочили у виноградник випереджаючи матір. 26. Обміркувавши справу з лампами з усіх боків люди примовкли і Антін узявши книжку став читати далі. 27. Що вони там рахують шепотить Хо прислухаючись. 28. Я був молодий здоровий і міг працювати не втомлюючись. 29. Більшість птахів не лишаються в нас зимувати а вивівши потомство летять у теплі краї.
(Із творів українських письменників)
Зразок: Розганяючи туман, (1) сонечко вставало,_(2) радувало людей (Б. Грінченко).
1- комою виділено дієприслівниковий зворот;
2 - кома між однорідними членами речення.
Примітка: пояснення робити до кожного речення окремо.




Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.