Згідно методички

Стоимость работы  250  грн 
Страниц  - страница

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Контрольна робота № 1 (оцінка до 10 балів).
1. Навести 10 прикладів (з конкретних технічних текстів умовних авторських оригіналів) порушень правил українського термінотворення та вживання термінів за такою схемою:
2. Визначити способи введення термінів у тексти залежно від функціонального призначення та читацької адреси різних видів технічних творів та проілюструвати їх конкретними прикладами.
Список використаної літератури

Контрольна робота № 2 (оцінка до 20 балів)
Мовностилістичні особливості тексту технічного видання (автор, назва, вид видання, місце видання, видавництво, рік).

Завдання виконується на конкретному прикладі індивідуально відібраного технічного видання (наукового, виробничого, довідкового тощо). Робота повинна складатися з двох частин: перша – загальнотеоретичні засади, друга (основна) – конкретний практичний аналіз особливостей (морфологічних, фразеологічних, синтаксичних та ін., відомих з вивчених тем). Особливу увагу слід звернути на специфіку використання термінів. Обов’язково має бути список використаних джерел, оформлений за ДСТУ ГОСТ 7.1 : 2006, з відповідними посиланнями в тексті роботи.
Список використаних джерел

Контрольна робота № 3 (оцінка до 30 балів)
Шляхи редакторського вдосконалення для перевидання технічного твору (автор, назва, вид твору … як і в попередньому завданні). Так само для виконання завдання індивідуально добирається відповідний технічний твір (умовний авторський оригінал). Робота здійснюється за такою орієнтовною схемою:
Список літератури
ВСТУП

Об’єкт дослідження. Аналізоване видання – Партико З. Загальне редагування: нормативні основи – одне із найбільш повних видань технічного спрямування для редакторів і журналістів, де описано історію виникнення, об’єкт, предмет, мету, завдання, методологію галузі, аспекти редагування, а також основні методи контролю і виправлення помилок. Подано інформаційні, соціальні, композиційні, рубрикацій ні, логічні, лінгвістичні, психолінгвістичні, видавничі й поліграфічні норми редагування.
Тематико-типологічний аналіз.




Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.