Згідно методички

Стоимость работы  160  грн 
Артикул  # N01814
Страниц  - страница
Дата защиты  06-02-2015
ВУЗ  НУХТ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Завдання 1. У готелі 4* на 120 номерів маємо наступну кількість номерів різної категорії [1]:
- апартамент (50 кв.м) – 1 номер
- люкс (35 кв.м) – 2 номери
- напівлюкс (16 кв.м) – 9 номерів
- номер 1 категорії 2-місний (15 кв.м) – 78 номерів
- номер 1 категорії 1-місний (10 кв.м) – 30 номерів
Розміщення учасників засідання передбачено у двомісних номерах 1 категорії загальною кількістю 25 номерів.
Завдання 2. Банкет-прийом з нагоди засідання країн Чорноморського співробітництва відбувається за схемою банкету за столом з повним обслуговуванням - всі учасники сидять за сервірованим столом, на який не виставляють закусок, страв, напоїв, їх подають офіціанти.
Прийняття замовлення на банкет у ресторані відбувається у наступній послідовності:
1. уточнюється дата, час проведення, кількість гостей, їх склад;
2. уточнюється, чи є необхідним вивішування державних прапорів країн Чорноморського співробітництва під час проведення банкету;
3. уточнюється кількість найбільш важливих гостей;
4. уточнюється музичний супровід банкету;
5. уточнюється стиль оформлення зали для банкету;
6. уточнюється основне меню та напої як аперитив;
7. уточнюється вид оплати та послідовність розрахунків за банкет.
Окрім того, уточнюють порядок розміщення гостей за столом, дізнаються, чи виступ оркестру, концерт. Слід з'ясувати, чи потрібен мікрофон для виклику автомобілів до під'їзду при роз'їзді гостей.
Завдання 3. Фірмовою стравою є кролик, тушкований у сметанному соусі.
Рецептура на 100 г:
Назва Брутто, г Нетто, г
Кролик 46,67 33,33
Кулінарний жир 2,33 2,33
Сметана 25 25
Мука пшенична 7,5 7,5
Кістки 50 50
Вода 140 140
Цибуля ріпчаста 1,4 1,2
Морква 1,5 1,2
Петрушка 1,6 1,2

Точка контролю: приготування бульйону. Кістки, промиті і нарубані на шматки завдовжки 5-7 см (у хребетних кісток видаляють кістковий мозок), заливають холодною водою, доводять до кипіння, видаляють піну і варять при слабкому кипінні протягом 3-4 год, періодично видаляючи жир. За 40-60 хв до закінчення варіння в бульйон кладуть овочі. Готовий бульйон проціджують.
Список використаних джерел










Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.