Завдання для теоретичної частини роботи № 15

Стоимость работы  65  грн 
Страниц  - страница

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Теоретична частина
15. Наведіть методику визначення відповідності фактичної діяльності платника податків його установчим документам. Вкажіть факти, події та показники які слід для цього вивчити та проаналізувати.
Практичне завдання.
I завдання.
Відкрите акціонерне товариство "Горохівський цукровий завод" засноване відповідно до рішення засновників від 29 листопада 1996 року шляхом перетворення орендного підприємства "Горохівський цукровий завод" у відкрите акціонерне товариство згідно із Законом України "Про особливості приватизації майна в аграрному комплексі" від 10 липня 1996 року та Декрету Кабінету Міністрів України від 20 травня 1993 року №57 "Про приватизацію цілісних майнових комплексів державних підприємств та їхніх структурних підрозділів, зданих в оренду".
Місцезнаходження товариства: Україна, 45744, Волинська обл., Горохівський район, смт. Мар’янівка, вул. Незалежності, 13.
Товариство є юридичною особою, має відокремлене майно, самостійний та зведений баланс, розрахунковий, валютний та інші рахунки в українських та іноземних банках, товарний ( торговий, фірмовий ) знак, печатку зі своїм найменуванням на українській мові. Товариство має право укласти угоди, в тому числі договори (контракти), зокрема договори купівлі продажу, підряду, страхування майна, перевезень, зберігання, доручення і комісії та інші, може від свого імені набувати майнових і особистих немайнових прав і нести обов'язки, бути позивачем і відповідачем в суді, арбітражному суді, третейському суді.
1.2 Аналіз основних показників діяльності підприємства

Проаналізуємо діяльність підприємства протягом 2012-2014 років за фінансовою звітністю за вказані роки.
1.3 Оцінка системи внутрішнього контролю на ВАТ «Горохівський цукровий завод»
SWOT-аналіз ВАТ «Горохівський цукровий завод»
II частина завдання.
1. Побудувати схеми: а) грошових потоків, б) товарних потоків; в) потоку документів підприємства.
Розрахункова частина
Варіант 15
1. Наведіть методику визначення відповідності фактичної діяльності платника податків його установчим документами. Вкажіть факти, події та показники які слід для цього вивчити та проаналізувати.
2. Дайте визначення терміну «кабінетний аудит». Опишіть методику здійснення кабінетного аудиту платника податків.
3. Сформувати алгоритм податкового аудиту розрахунків з контрагентами. В алгоритмі зазначити послідовність аудиту, джерела інформації (юридичні, первинні бухгалтерські документи, рахунки бухгалтерського обліку, інші джерела інформації.

Виручка підприємства формується в момент передачі товарів покупцям і наданням відповідних первинних документів. Вибірково було перевірено кожен 20 документ. Перевірка правильності оформлення первинних облікових документів, відображена в робочому документі. Документи на відвантаження товарів підписують посадові особи ВАТ «Горохівський цукровий завод» мають право підпису згідно наказу про облікову політику.
Накладна не встановленої уніфікованої форми не розроблена підприємством і не затверджена в наказі про облікову політику.
ВАТ «Горохівський цукровий завод» не має договорів з покупцями містять особливі переходи права власності на товар, операцій на рахунку 45 «Товари відвантажені» у підприємства немає. Помилок з відображення господарських операцій та формування виручки виявлено не було.
Список використаної літератури






Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.