Вступ…....3 Розділ 1. Теоретичні засади управління доходами в підприємствах готельного/ресторанного бізнесу……….5 1.1. Поняття, економічна сутність та джерела формування доходів в підприємствах готельного/ресторанного бізнесу…….5 1.2. Фактори, що впливають на розміри доходів в підприємствах готельного/ресторанного бізнесу..…….9 1.3. Порядок і методика проведення економічного аналізу доходів в підприємствах готельного/ресторанного бізнесу……..12 Розділ 2. Дослідження ефективності формування та використання доходів підприємства «Мистецький двір» м. Київ…….16 2.1. Аналіз динаміки обсягу та структури доходів підприємства по джерелах їх формування……….16 2.2. Кількісна оцінка факторів впливу на обсяг доходів підприємства…..…...20 2.3. Дослідження впливу формування доходів на результати фінансово-господарської діяльності підприємства..…………..24 Розділ 3. Пропозиції щодо удосконалення управління доходами у підприємстві «Мистецький двір» м. Київ………..30 3.1. Резерви збільшення обсягу доходів підприємства…….30 3.2. Обґрунтування пропозиції по підвищенню ефективності управління доходами підприємства……………..35 Висновки та пропозиції………38 Список використаних джерел…………41 Додатки………….42
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.