Вступ 3 1. Сучасний стан виробництва та споживання м’ясних консервів з м’яса птиці, в Україні та закордоном 5 2. Управляння якістю та асортиментом консервів з м’яса птиці в умовах промислового виробництва 15 3. Новітні підходи до виробництва консервів в сучасних умовах 25 4.Дослідження якості консервів з м’яса птиці 28 4.1. Організація, об’єкт та методи дослідження 28 4.2. Дослідження, асортименту постачальників 36 4.3. Дослідження маркування та пакування 41 4.4. Дослідження органолептичних, фізико-хімічний показників 47 5. Рекомендації виробникам щодо покращення логістичних заходів просування м’ясних консервів 55 Висновок 61 Список використаної літератури 65 Додатки 67
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.