Згідно методички 8 варіант

Стоимость работы  90  грн 
Артикул  # N01165
Страниц  - страница
Дата защиты  20-05-2014
ВУЗ  КНУТЕД

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



І. Аналіз виробництва та реалізації продукції 3

1.1. Визначити проценти росту обсягу випуску продукції (в порівняних цінах) до минулого року, а також обсягу реалізації. Вказати на відхилення в % в цих величинах та пояснити їх причини. Всі розрахунки необхідно навести у вигляді аналітичної табл. 1.
1.2. Визначити вплив основних факторів на зміну обсягу реалізації продукції. Для цього необхідно скласти табл. 2.
1.3. Встановити вплив на обсяг випуску продукції змін середньооблікової кількості робітників та середньорічного виробітку одного робітника (за факторами: зміна кількості відпрацьованих днів одним робітником за рік, середньої тривалості робочого дня та середнього виробітку одного робітника), розрахованих у вартісному виразі. Вихідні дані для розрахунків навести у вигляді табл. 3.
1.4. Результати розрахунків необхідно звести до табл. 4.
1.5. Визначити величину резервів можливого збільшення випуску товарної продукції за рахунок ліквідації негативного впливу трудових факторів та зробити висновки про можливості його використання на виробництві (табл. 5).
1.6. Визначити резерви можливого збільшення обсягу реалізації товарної продукції, виходячи з того, що приріст її буде забезпечений контрактами про збут продукції. Вихідні дані треба взяти з табл. 2 та 5. Розрахунок оформити в табл. 6.

ІІ. Аналіз фінансових результатів діяльності підприємства 8
2.1. Розрахувати за звітний та попередній періоди: чистий дохід, валовий прибуток, прибуток від операційної діяльності, прибуток від звичайної діяльності (до оподаткування), прибуток від звичайної (після оподаткування) та чистий прибуток. Порівняти чистий прибуток звітного періоду з чистим прибутком попереднього періоду та визначити величину відхилення. Пояснити причини відхилення. Результати розрахунків звести до табл. 7.
2.2. Проаналізувати структуру прибутку від звичайної діяльності до оподаткування. Результати розрахунків представити в табл. 8.
2.3. Визначити вплив факторів на зміну фінансового результату від операційної діяльності. Вихідні дані для аналізу представити у вигляді табл. 9.
2.4. Результати розрахунків впливу факторів звести до табл. 10.
2.5. Визначити можливі резерви збільшення прибутку від звичайної діяльності до оподаткування (табл. 11). Резервами зростання прибутку є фактори, які негативно вплинули на його розмір.

ІІІ. Попередня оцінка платоспроможності та фінансової стійкості підприємства 15
Для того, щоб оцінити, як вплинуть виявлені резерви зростання прибутку на підприємстві на фінансові показники його діяльності: платоспроможність та фінансову стійкість, необхідно розраховувати такі показники: коефіцієнт незалежності, коефіцієнт фінансової стійкості, коефіцієнт рентабельності активів, коефіцієнт рентабельності власного капіталу, коефіцієнт оборотності активів, коефіцієнт покриття (загальної ліквідності). За даними ф.1 «Баланс», та ф.2 «Звіт про фінансові результати» (додатки 2, 3) необхідно розрахувати вище наведені показники спочатку на кінець періоду (за звітний рік), а потім за умови, що прибуток збільшиться на величину виявлених резервів. Виявлені резерви збільшення прибутку забезпечать підприємству збільшення власного капіталу (І розділ пасиву балансу), так як збільшиться сума нерозподіленого прибутку, що входить до його складу. В активі балансу збільшиться розмір оборотних активів (ІІ розділ активу балансу), а саме відбудеться збільшення грошових коштів підприємства на поточному рахунку. Відповідно на суму виявлених резервів збільшиться підсумок балансу.
СПИСОК ЛІТЕРАТУРНИХ ДЖЕРЕЛ: 19











Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.