Стоимость работы
|
119
грн
|
Артикул
|
# N01106
|
Страниц
|
15+ страница
|
Дата защиты
|
15-05-2014
|
ВУЗ
|
НУХТ
|
СПАСИБО!
Ваш запрос отправлен!
Если Вам подходит данная работа, то...
или...
Заказать уникальную работу?
1. Можливості підприємства 3
2. Позиціонування підприємства на ринку 7
3. Основні типи посередників на ринку 10
Задача 8 15
Підприємство громадського харчування має три напрями діяльності А, В, С. За наведеними даними потрібно побудувати матрицю Мак-Кінсі, проаналізувати ринкові позиції СГП А, В, С та підприємства в цілому, а також обгрунтувати перспективну стратегію підприємства.
Показник Коефіцієнт вагомості Ранг
А В С А В С
1. Привабливість ринку
а) місткість ринку
0,2
0,3
0,2
3
3
1
б) темп росту ринку 0,4 0,5 0,2 1 2 4
в) рівень конкуренції 0,1 0,05 0,2 5 4 3
г) технологічна укомплектованість 0,2 0,1 0,3 2 5 5
д) схильність до інфляції 0,1 0,05 0,1 4 1 2
2. Конкурентоспро-можність підприємства
а) ринкова частка
0,2
0,3
0,2
1
3
2
б) якість товару 0,1 0,1 0,07 3 5 4
в) темп росту ринкової частки 0,3 0,2 0,4 2 4 6
г) імідж 0,3 0,1 0,1 6 2 5
д) сукупні витрати 0,05 0,2 0,2 5 6 3
є) ефективність реклами 0,05 0,1 0,03 4 1 1
Список використаної літератури 18
Другие работы