ВСТУП 3 1.Аналітичний огляд літератури щодо технологій кавових напоїв 6 2.Класифікація, асортимент кавових напоїв у закладах ресторанного господарства 23 3.Характеристика технологічних властивостей сировини, яка використовується для виробництва кавових напоїв у закладах ресторанного господарства 31 4.Розробка новітніх технологій кавових напоїв у закладах ресторанного господарства, 4-х технологічних схем і технологічних карт 34 5.Дослідження якості кавових напоїв з використанням різних видів сировини для закладів ресторанного господарства 47 ВИСНОВКИ 63 СПИСОК ЛІТЕРАТУРИ 66
Відмінна робота, написана повністю за методичкою ВНЗ, підготували презентацію, промову на захист, роздатковий матеріал. Оригінальність роботи – 85%, а у виші вимагали не менше 70%. зауваження виправляли вчасно та повністю.
15.5.2015
Замовлення №2501
Євген Бистригін
Звертався до них за звітом з практики на 4 курсі. Усі зробили чудово. Цього року замовив звіт щодо переддипломної. В результаті з менеджером дійшли до того, що краще за звітом та диплом писати. В інституті таку ініціативу схвалили, на захисті 5 отримав
16.03.2015
Замовлення №2006
Надєждін В'ячеслав
Замовила собі курсову роботу, подивившись 100 балів. Як працюють співробітники компанії, мені сподобалося. Вони обумовлені терміни написали роботу, правильно її оформили. Претензій до якості матеріалу я не маю. Все зроблено за вищим розрядом.
1.09.2015
Замовлення №18329
Самонова Тетяна
Дякую величезне! Врятували, під час закрила сесію. Унікальність курсової була 70%.