17 варіант

Стоимость работы  50  грн 
Страниц  10 страница
Дата защиты  14-10-2013
ВУЗ  Н А У Г У М А Н І Т А Р Н И Й І Н С Т И Т У Т

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



1. СОЦІАЛЬНО-ТЕРИТОРІАЛЬНІ СПІЛЬНОСТІ, ЇХ РІЗНОВИДИ ТА ОСОБЛИВОСТІ. 3
План
1. Сутність соціально-територіальних спільностей
2. Види соціально-територіальних спільностей

2. ПОНЯТТЯ ТЕСТУ, ЙОГО СТРУКТУРА ТА ОСОБЛИВОСТІ ПРОВЕДЕННЯ 7
1. Поняття тесту
2. Структура тесту та особливості проведення

17. СОЦІАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ ПРОЖИВАННЯ У ВЕЛИКОМУ МІСТІ. (ВАША ДУМКА). 11
У наші дні зберігають свою актуальність слова Р. Парка: «Якщо ... соціальні науки і набули реалістичного і об'єктивного характеру, то цим вони найбільш зобов'язані локальним дослідженням, котрі ретельно і детально вивчали людину в середовищі її проживання і в тих умовах, в яких вона реально живе». Відомо, що Р. Парк, розмірковуючи про характерні риси міського мешканця, дійшов висновку про розширення людських можливостей з появою міської спільноти і нових форм соціального та нормативного регулювання індиві¬дуальної та колективної поведінки. Одночасно вчений підкреслював проблемність міського життя, яка піддається соціологічному вивченню. Ми поділяємо погляд, згідно з яким сучасне місто виступає складно структурованим середовищем, яке освоюється спільно представниками різних соціальних груп і яке мешканці міста захищають за допомогою колективних дій. Причому колективна дія, навіть маючи локальний прояв, здатна впливати на динаміку соціального розвитку та диференціацію в сучасному місті, на взаємодію в системі «місцеві органи влади - територіальна громада».
Зазначимо, що ідентифікація протестної колективної дії передбачає пошуки відповідей на низку питань, які доцільно вивчати, виходячи з того, що колективна протестна дія може розглядатися з точки зору конфліктної взаємодії. Скористаємося логікою дослідження конфліктних взаємодій, яку запропонував М. Н. Шило на прикладі вивчення організаційних форм, однією з яких є міська соціальна організація. Тоді локалізацію і структурування колективної протестної дії в часі можна (за аналогією) описувати такими трьома теоретичними моделями: 1) Колективна протестна дія як епізод, котрий має свій початок і закінчується з його розв'язанням. При цьому змінюються кілька стадій: передумови колективної протестної дії; усвідомлена дія; маніфестація дії; наслідки дії; методи розв'язання суперечностей; обгрунтування та оцінка позиції задіяних у протистоянні сторін. 2) Колективна протестна дія як фазовий циклічний процес, при якому вона проходить ряд послідовних етапів, кожний з яких має специфічні характеристики, умови виникнення, параметри. Послідовними фазами такої дії можуть бути такі: латентна фаза (наявність потенційних відмінностей в цінностях, поглядах); ініціююча фаза (потенційні відмінності стають актуальною основою взаємодій); балансування сил - фаза реального протистояння, коли сторони оцінюють сили один одного і протистоять проблемі, що виникла; баланс сил - фаза тимчасового пристосування до наслідків протистояння; стадія розколу, коли у сторін з'являється впевненість, що обставини знову визріли для прояву потенційного протистояння. 3). Колективна протестна дія як добре структурований, послідовний процес, котрий розвивається за певною схемою (такі дії часто стають такими, що важко піддаються зовнішньому впливу). Проведення моніторингових досліджень, звичайно, базується на концепціях, що трактують колективну протестну дію як фазовий циклічний процес або структурований послідовний процес.









Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.