Організація продажу товарів у магазинах самообслуговування та її ефективність

Стоимость работы  220  грн 
Артикул  # N0348
Страниц  40 страница
Дата защиты  10-10-2013
ВУЗ  КТНЕУ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



ВСТУП 3
Актуальність теми курсової роботи обумовлена тим, що торгівлю можна назвати барометром економічного розвитку держав. Вона забезпечує надходження до бюджету значної частини коштів, сприяє зміцненню фінансової системи, є необхідною умовою розвитку виробництва.
1. СУТНІСТЬ, ФОРМИ ТА МЕТОДИ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ В МАГАЗИНІ ТА ЇХ КЛАСИФІКАЦІЯ 5
Торгівля - одна з перших господарських галузей, з якої почався процес демонополізації економіки з поступовою зміною адміністративної управлінської вертикалі на горизонтальні зв’язки між ринковими структурами. Прийняття ряду законодавчих актів стало поштовхом до створення торговельних підприємств різної форми власності.
2. ОСОБЛИВОСТІ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ В МАГАЗИНІ САМООБСЛУГОВУВАННЯ 15
Питання організації і технології торговельного обслуговування відіграють дуже важливу роль у підвищенні рівня умов життя населення. Одним з напрямків вирішення цього питання є впровадження такої форми продажу товарів, як самообслуговування, при якій значною мірою скорочується час на придбання товарів.
Самообслуговування — спосіб продажу товарів, у процесі якого покупець має вільний доступ до товарів, самостійно їх оглядає, відбирає, розраховується за підібрані товари у вузлі розрахунку та контролю і виносить з магазину куплені товари [6, c. 167].

3. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ В МАГАЗИНІ 22
Мережа продуктових магазинів «Гранд Маркет» є сучасним торговельним підприємством, що працюють у форматі класичного супермаркету. Досліджуваний магазин самообслуговування «Гранд Маркет» знаходиться за адресою м. Черкаси, вул. Б. Хмельницького, 55
4. ШЛЯХИ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ПРОДАЖУ ТОВАРІВ У МАГАЗИНІ 33
Сучасна концепція розвитку і реформування роздрібної торгівлі, яка сформульована у вигляді затвердженої Кабінетом міністрів України Концепції розвитку внутрішньої торгівлі, передбачає створення такої моделі цієї ланки торгівлі, яка б передбачала: (1) раціональні напрямки та оптимальні пропорції у розвитку матеріально-технічної бази; (2) посилення економічних методів управління і матеріального стимулювання, ефективне використання матеріальних і трудових ресурсів; (3) оптимальне поєднання спеціалізації торгівлі непродовольчими товарами і концентрації торгівлі товарами періодичного попиту і технічно складними товарами з розвитком мережі невеликих підприємств комбінованого або комплексного типу; (4) відновлення в практиці торговельної діяльності т.зв. прогресивних методів продажу товарів і обслуговування покупців; (5) створення сучасної системи товаропросування і активну взаємодію роздрібних підприємств з підприємствами-постачальниками товарів; (6) технічне переозброєння, механізацію ручної праці та удосконалення торгово-технологічних процесів у підприємствах роздрібної торгівлі [1].
Керівництво ТОВ "Гранд Маркет" повинно шукати шляхи зростання ресурсного потенціалу підприємства.

ВИСНОВКИ 43
Отже, підсумовуючи проведене дослідження щодо ефективності організації продажу товарів у магазинах самообслуговування, можна зробити висновок, що система самообслуговування у магазині дає можливість скоротити витрати обігу підприємства, підвищити пропускну спроможність магазину, краще використати його торговельну площу і обладнання..
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 46
ДОДАТКИ 48







Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.