5 питань(згідно відміток)

Стоимость работы  50  грн 
Артикул  # N0273
Страниц  10 страница
Дата защиты  26-08-2013
ВУЗ  МНТУ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



1. Основні теорії євроінтеграції 3
Існують чотири основних підходи. Європейське співтовариство і Європейський Союз можуть розглядатися як одна з багатьох міжнародних організацій. Справді, інтеграційні інститути в Західній Європі створені національними державами, що грають центральну роль у процесі їхнього функціонування і розвитку. Однак цей підхід має порівняно мало прихильників - занадто великі специфічні особливості інтеграційного угруповання західноєвропейських держав, її якісні відмінності від звичайних міжурядових організацій. Європейську інтеграцію можна розглядати як окремий випадок регіональної інтеграції. І дійсно, в основі інтеграційних процесів, поза залежністю від їх територіальної прив'язки, лежать ті самі процеси інтернаціоналізації виробництва, торгівлі й інвестицій.
3. Історія народження Європейського Союзу 13
На сьогоднішній день Європейський Союз (ЄС) – це не держава, що має замінити існуючі держави, це більше ніж будь-яка міжнародна організація. ЄС – дійсно унікальне явище. Держави – члени ЄС утворили спільні інституції, яким делегували деякі зі своїх повноважень таким чином, щоб рішення щодо окремих спільних питань можна було демократично вирішувати на європейському рівні.
Ще 1849 року в Парижі на Євроконгресі пацифістів В. Гюго проголосив ідею створення Сполучених Штатів Європи, яку в 30-х роках висував італійський революціонер, засновник організації «Молода Європа» Д.Мадзіні.
17. Свобода підприємництва 15
Європейський єдиний ринок є економічним простором, утвореним «взаємозціпленням» національних господарств країн-членів. Останнє забезпечується міжнародним переплетенням всіх факторів виробництва, але домінуючу роль в цьому процесі грає підприємницький капітал. Він представлений головним чином інтерналізованою акціонерною власністю.
20. Права громадян та їх захист 16
Маастрихтський договір 1992 р. запровадив унікальний для конституційного та міжнародного права інститут громадянства Союзу. Як випливає із змісту ст. 2 Договору про Європейський Союз, воно запроваджене як засіб захисту прав та інтересів громадян держав-членів. Зміст цього інституту розкривається в іншому документі – Договорі про Європейське співтовариство, його частині другій (статті 17-21). Але в ній мова йде лише про політичні права, тоді як соціально-економічні права розпорошені по всьому договору.
29. Енергетична політика 19
Завдання пріоритетного розвитку енергетики завжди було в числі головних економічних завдань ЄС. Раніше це завдання вирішувалося проведенням відповідної політики в рамках окремих держав. Загострення проблеми енергоресурсів і конкурентної боротьби та посилення зв’язку політики з економікою поставили питання енергетичної безпеки країн ЄС на рівень загальноєвропейського.
Cписок використаних джерел 25










Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.