1 задача(1 варіант)

Стоимость работы  50  грн 
Артикул  # N0258
Страниц  - страница
Дата защиты  15-08-2013
ВУЗ  Академія СБУ

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Задача 1.
Дані
На сьогоднішній день з оперативних джерел відомо, що громадянин України співробітник особливо режимного підприємства міста N Шуліка Б.В. зібрав з ініціативними шпигунськими намірами матеріально зафіксовані дані економічного характеру про діяльність підприємства, на якому він працює. Є обґрунтоване припущення, що ці дані містять державну таємницю. Місце вдома, де Шуліка зберігає відомості, встановлене.
Вказані дії Шуліка вчинив за пропозицією свого родича Брянського Я.С., який два роки тому виїхав на постійне проживання до США. Перед виїздом за кордон Брянський проінструктував Шуліку про способи конспіративного збору відомостей і передачі їх іноземній розвідці через спеціального посередника. Після реалізації шпигунської інформації Брянський обіцяв надіслати Шуліці виклик до США і виділити певну долю з отриманої за шпигунство винагороди.
Використовуючи також для збору відомостей метод вивідування, Шуліка, щоб спонукати співбесідників по роботі до висвітлення бажаних тем, усно повідомляв, у тому числі серед осіб, які не мають допуску до секретів, фрагменти відомих йому даних, що становлять державну таємницю.

1. Оцініть інформацію. Чи є підстави для порушення кримінальної справи за фактом або відносно особи (за якою статтею Кримінального кодексу України, у відповідності з якими статтями Кримінально-процесуального кодексу України)
2. Висуньте і обґрунтуйте слідчі версії.
3. Які першочергові слідчі дії та оперативно-розшукові заходи необхідно провести. Складіть план розслідування. Вкажіть, також, які сили (у якому складі) знадобляться Вам при проведенні кожної із запланованих Вами дій (заходів).
4. Які наукові та спеціальні дослідження і у якій формі треба провести для отримання доказів, необхідних у даній кримінальній справі. Письмово сформулюйте питання, які треба поставити для проведення одного з Вами самостійно досліджень та визначте експертну установу, в якій ці дослідження повинні бути проведеними.





Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.