Завдання 1. В даний час в світі налічується більше 30 систем класифікації готелів. У кожній країні прийняті свої національні стандарти. Їх можна об'єднати в дві основні групи: європейська, в основі якої лежить французька національна система, і бальна оцінка, в основу якої покладена індійська національна система (переважає в країнах Азії та Африки). Найбільш поширені такі системи класифікації: Завдання 2. У структурі готелю 4* на 200 номерів передбачено влаштування ресторану вищого класу на 2 зали місткістю 300 місць (75% від загальної місткості готелю), бенкетний зал на 200 місць, бар на 40 місць. Головний ресторан э рестораном вищого класу, що спеціалізується на українській кухні. Складемо меню ресторану. Завдання 3. Фірмовим супом ресторану є «Борщ український». Наведемо технологію приготування визначеної страви. Список використаних джерел:
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.