згідно відміток

Стоимость работы  160  грн 
Страниц  - страница
Дата защиты  23-01-2015
ВУЗ  КУУП (бывш. ГАЖКХ, УАБП)

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Ви фахівець з готельно-ресторанної справи готелю категорії **** на 110 номерів. До готелю надійшло замовлення на розміщення та обслуговування учасників наукового конгресу у кількості 70 осіб.
Перед Вами поставлені наступні завдання:
Завдання 1. (потребує повної відповіді оцінюється у 40 балів ).
Визначити кількість номерів різних типів у готелі ****, загальну кількість, а також мінімальну площу номера кожного типу згідно з вимогами нормативної документації. Надати пропозиції щодо розміщення учасників делегації з врахуванням категорії номерів. Розрахувати вартість проживання . Заїзд учасників 15.11.2014 о 06.00, виїзд 19.11.2014 об 06.00.
Завдання 2. (потребує повної відповіді оцінюється у 30 балів ).
Складіть меню бенкету-фуршету на 100 осіб із зазначенням напоїв, у тому числі алкогольних. Визначте площу приміщення для проведення банкету. Розрахуйте необхідну кількість посуду і наборів для гостей під час сервірування столу. Визначте необхідну довжину та кількість столів.
Завдання 3. (потребує повної відповіді оцінюється у 30 балів ).
Запропонуйте фірмову страв у з пернатої дичини , розробіть її параметро-технологічну схему із зазначенням критичних точок контролю, правила оформлення та подавання. Які фізико-хімічні зміни, відбуваються в м’ясі птиці при смажінні? Зазначте еногастрономічні поєднання до розробленої страви.

Завдання 1 4
Розглянемо ДСТУ 4269:2003 Послуги туристичні
Класифікація готелів.
Таблиця 1
Вимоги до готелів різних категорій
Вимога ****
IV Номерний фонд
Місць в одно-, двомісних номерах не менше ніж 100 %
Житлова площа однокімнатних номерів (без площі санвузла, коридора та балкона) в м2:
1) одномісні; 12
2) двомісні; 15
Багатокімнатні номери
Багатокімнатні номери, які повинні мати щонайменше: вітальню площею не менше ніж 16 м2, спальню із санвузлом (ванна, душ, умивальник, унітаз), коридор з додатковим туалетом. Кількість - не менша ніж 5 % від загальної кількості номерів о
Усі номери з особливою звукоізоляцією стін, дверей та вікон, яка повністю запобігає проникненню стороннього шуму з вулиці та готельних приміщень о

Завдання 2 6
Банкет - це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, які проводяться на честь певної особи або події, наприклад ювілею, весілля тощо.
Банкети поділяються на дві групи: з розміщенням і без розміщення за столом. До першої групи входять банкет за столом, банкет-чай, до другої - банкет-фуршет, банкет-десерт, коктейль.
За асортиментом страв і напоїв банкети поділяють на універсальні і спеціалізовані. До універсальних відносять банкет за столом з повним або частковим обслуговуванням офіціантами, до спеціалізованих – банкет-фуршет, банкет-буфет, банкет-коктейль, банкет-чай.

Завдання 3 10
По місцю розповсюдження дичина, яку заготовлюють з настанням морозів, буває: водоплаваюча - дикі качки, гуси; лісова - тетеруки, рябчики, фазани, глухарі, білі куріпки і пр.; степова - куріпки сірі, перепели. По розмірах дичину ділять на велику (куріпка, рябчик, тетерук, глухар, фазан, гуси, качки) і дрібну (перепели, вальдшнеп і ін.). М'ясо лісової дичини, здобуте взимку, коли птиця харчується хвоєю, сережками, що містять бактеріостатичні речовини, краще і довше зберігається.
Найбільш великими є глухарі, самки яких мають живу масу 1,82 кг, а самці - 4-5 кг Жива маса куріпок і рябчиків коливається від 0,3 до 0,6 кг, фазанів - від 0,7 до 1,1 кг

Список літератури 21


















Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.