СПАСИБО!
Ваш запрос отправлен!
Если Вам подходит данная работа, то...
или...
Заказать уникальную работу?
Ви фахівець з готельно-ресторанної справи готелю категорії **** на 110 номерів. До готелю надійшло замовлення на розміщення та обслуговування учасників наукового конгресу у кількості 70 осіб.
Перед Вами поставлені наступні завдання:
Завдання 1. (потребує повної відповіді оцінюється у 40 балів ).
Визначити кількість номерів різних типів у готелі ****, загальну кількість, а також мінімальну площу номера кожного типу згідно з вимогами нормативної документації. Надати пропозиції щодо розміщення учасників делегації з врахуванням категорії номерів. Розрахувати вартість проживання . Заїзд учасників 15.11.2014 о 06.00, виїзд 19.11.2014 об 06.00.
Завдання 2. (потребує повної відповіді оцінюється у 30 балів ).
Складіть меню бенкету-фуршету на 100 осіб із зазначенням напоїв, у тому числі алкогольних. Визначте площу приміщення для проведення банкету. Розрахуйте необхідну кількість посуду і наборів для гостей під час сервірування столу. Визначте необхідну довжину та кількість столів.
Завдання 3. (потребує повної відповіді оцінюється у 30 балів ).
Запропонуйте фірмову страв у з пернатої дичини , розробіть її параметро-технологічну схему із зазначенням критичних точок контролю, правила оформлення та подавання. Які фізико-хімічні зміни, відбуваються в м’ясі птиці при смажінні? Зазначте еногастрономічні поєднання до розробленої страви.
Завдання 1 4
Розглянемо ДСТУ 4269:2003 Послуги туристичні
Класифікація готелів.
Таблиця 1
Вимоги до готелів різних категорій
Вимога ****
IV Номерний фонд
Місць в одно-, двомісних номерах не менше ніж 100 %
Житлова площа однокімнатних номерів (без площі санвузла, коридора та балкона) в м2:
1) одномісні; 12
2) двомісні; 15
Багатокімнатні номери
Багатокімнатні номери, які повинні мати щонайменше: вітальню площею не менше ніж 16 м2, спальню із санвузлом (ванна, душ, умивальник, унітаз), коридор з додатковим туалетом. Кількість - не менша ніж 5 % від загальної кількості номерів о
Усі номери з особливою звукоізоляцією стін, дверей та вікон, яка повністю запобігає проникненню стороннього шуму з вулиці та готельних приміщень о
Завдання 2 6
Банкет - це урочистий званий сніданок, обід або вечеря, які проводяться на честь певної особи або події, наприклад ювілею, весілля тощо.
Банкети поділяються на дві групи: з розміщенням і без розміщення за столом. До першої групи входять банкет за столом, банкет-чай, до другої - банкет-фуршет, банкет-десерт, коктейль.
За асортиментом страв і напоїв банкети поділяють на універсальні і спеціалізовані. До універсальних відносять банкет за столом з повним або частковим обслуговуванням офіціантами, до спеціалізованих – банкет-фуршет, банкет-буфет, банкет-коктейль, банкет-чай.
Завдання 3 10
По місцю розповсюдження дичина, яку заготовлюють з настанням морозів, буває: водоплаваюча - дикі качки, гуси; лісова - тетеруки, рябчики, фазани, глухарі, білі куріпки і пр.; степова - куріпки сірі, перепели. По розмірах дичину ділять на велику (куріпка, рябчик, тетерук, глухар, фазан, гуси, качки) і дрібну (перепели, вальдшнеп і ін.). М'ясо лісової дичини, здобуте взимку, коли птиця харчується хвоєю, сережками, що містять бактеріостатичні речовини, краще і довше зберігається.
Найбільш великими є глухарі, самки яких мають живу масу 1,82 кг, а самці - 4-5 кг Жива маса куріпок і рябчиків коливається від 0,3 до 0,6 кг, фазанів - від 0,7 до 1,1 кг
Список літератури 21
Другие работы