ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ПРИГОТУВАННЯ СТАРОДАВНІХ УКРАЇНСЬКИХ СТРАВ З ОВОЧІВ ТА ГРИБІВ 6 1.1. Значення овочів у харчуванні людини, класифікація свіжих овочів 6 1.2. Характеристика і обробка грибів 9 1.3. Комбінування овочів і грибів та їх теплова обробка 14 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СТАРОДАВНІХ УКРАЇНСЬКИХ СТРАВ З ОВОЧІВ ТА ГРИБІВ У РЕСТОРАННІ «ТЕРРАСА» 17 2.1. Загальна господарська характеристика підприємства 17 2.2. Технологія приготування стародавніх українських страв з варених та смажених овочів та грибів 20 2.3. Технологія приготування страв з тушкованих та запечених овочів та грибів 26 РОЗДІЛ ІІІ. РОЗРОБКА ШЛЯХІВ УДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ПРИГОТУВАННЯ СУЧАСНИХ УКРАЇНСЬКИХ СТРАВ З ОВОЧІВ ТА ГРИБІВ 31 3.1. Шляхи удосконалення розробки техніко-технологічних карт на приготування асортименту блюд 31 3.2. Удосконалення організації робочого місця 33 ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 39 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 40 ДОДАТКИ 43
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.