3 ЗАВДАННЯ

Стоимость работы  50  грн 
Артикул  # 4797

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



ЗАВДАННЯ 1 2
Коли Васильєва М. П. починала працювати на своїй теперішній фірмі «Зелений дім», у неї було дві можливості:
Працювати в сфері та керувати відділом;
Працювати торгівельним представником поза офісом
При виборі другої можливості вона мала б справу з реалізацією продукції: відвідувала б різноманітні торгівельні заклади, інформуючи про продукцію компанії, мала б встановлену норму товарів, які їй потрібно було продати протягом місяця. На цій посаді Васильєва М. П. ходила та працювала б стільки, скільки вважала б за доцільне. Проте вона вибрала роботу в офісі. Тут на неї було десять підлеглих. Вона виконувала замовлення від посередників на озеленення територій та вирішувала усілякі проблеми, пов’язані з торговцями та покупцями.
Робота подобається Васильєвій М. П. і вона відчуває, що зробила правильний вибір. «Звичайно, - каже вона знайомим, - я могла б працювати поза межами офісу і бути начальником сама собі, але управлінська праця оплачується набагато краще. Впевнена, що була б щаслива, працюючи торговельним представником, але я рада, що обрала управління. Я щодня маю справу з безліччю різних людей, зустрічаюсь з торговельними представниками та веду телефонні розмови з більшістю покупців. Я знаю майже всіх людей, з якими б мала справу, працюючи поза офісом. Крім того, у мене 10 підлеглих і я маю змогу варіювати, коли приймаю рішення».
Запитання:
1) Чи є Васильєва М. П. менеджером?
2) Які основні управлінські ролі менеджера?
3) З якими можливостями та проблемами вона стикається під час управління? Що вона мала на увазі, говорячи про кращу оплату управлінської праці?
4) Які проблеми чекають Васильєву М. П. під час підняття службовими сходинками?

ЗАВДАННЯ 2 5
Відкрита акціонерна компанія із обмеженою відповідальністю «Glaztex» є постачальником автоматизованих ліній з розливу напоїв у пляшки. Два роки тому вона відкрила закордонне торгове представництво, орієнтоване на країни Скандинавії, Німеччину, Францію, а також країни Бенілюкс. За оцінками «Glaztex», в цих країнах було більше 2000 підприємств, яким була потрібна її продукція.
Продукція «Glaztex» перевищує за своїми технічними характеристиками продукцію основних конкурентів.
Технологічна перевага лінії розлиття «Glaztex» була у значно вищій продуктивності (на 10% вище, ніж у продукції конкурентів). Обладнання компанії відповідає всім технічним вимогам, а у процесі виробництва використовують сучасні технології.
Тести, проведені інженерами «Glaztex» в науково-дослідницькому центрі компанії у Великобританії, показали, що їх система є найнадійнішою на ринку. «Glaztex» особливу увагу акцентували на високому рівні якості продукції, проте за вищої ціни, ніж у конкурентів.
Штат торгового представництва у Північній Європі включав менеджера зі збуту та чотирьох торгових представників, за якими були закріплені відповідно Скандинавія, Німеччина, Франція та країни Бенілюкс.
«Glaztex» набирає до своїх представництв лише висококваліфікованих працівників, які здатні творчо мислити і допомагати становленню компанії на міжнародних ринках.
Репутація «Glaztex» є бездоганною, оскільки базується на постійному підвищенні рівня якості продукції. Успіхи компанії визнаються навіть її конкурентами.
Запитання:
1) Визначте, до організації якого виду відноситься компанія «Glaztex». Обґрунтуйте свою відповідь.
2) Охарактеризуйте процес функціонування «Glaztex».
3) Зобразіть схематично модель діяльності компанії «Glaztex». Для цього визначте, які елементи відносяться до входів, виходів та внутрішнього середовища організації.

ЗАВДАННЯ 3 7
Упродовж останніх шести кварталів прибуток машинобудівної компанії «Трефік Констракт» неухильно знижувався. Обсяг реалізації поступово збільшувався, але було, як і раніше, невирішене питання щодо зниження собівартості продукції.
Дирекція компанії «Трефік Констракт» на своєму засіданні вирішила вжити заходи для покращення виробництва.
З цими проблемами компанія звернулась до консалтингової фірми «Консалтинг Груп». Консультанти перевіряли діяльність «Трефік Констракт» більше місяця. Було проведено опитування всіх працівників компанії – від головного менеджера до звичайного робітника. Коли команда консультантів закінчила свою роботу, вона віддала Дирекції «Трефік Констракт» свій звіт.
У результаті роботи консалтингової фірми було виявлено, що з моменту заснування «Трефік Констракт» існує політика просування власних кадрів. Основним критерієм для роботи на керівній посаді є компетентність у технічних питаннях. Основна увага керівників зосереджується на вирішенні технічних проблем. При цьому безпосередньо управлінській діяльності приділяється мінімум робочого часу керівників.
Основною рекомендацією консалтингової компанії «Трефік Констракт» було: здійснити підбір нових менеджерів, які б максимально зосереджувалися на управлінні, а не на технічних питаннях.
Такі функції управління, як планування, організація та контроль залишаються практично нерозвиненими у Трефік Констракт». На це дирекція компанії майже ніколи не звертала уваги, оскільки продукція «Трефік Констракт» була популярною і завжди знаходила покупців.
Відбір постачальників сировини не проводився, оскільки у компанії був один постійний постачальник – «Інтеграл Ресурс». Ціни на сировину, встановлені «Інтеграл Ресурс», були досить високими, проте керівники «Трефік Констракт» вважали, що пошук нових постачальників займе багато часу і принесе компанії ще більші збитки.
Ресурсна політика «Трефік Констракт» була непродумана, постачання сировини відбувалося періодично у встановлені терміни, а не в залежності від потреби у них. Так, невикористані ресурси залежувались на орендованих компанією складах, частина них після довготривалого зберігання була непридатною до використання.

СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 9

Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.