ВСТУП 2 РОЗДІЛ І. СУТНІСТЬ, ВИДИ ПРОДУКЦІЇ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ РОБОТИ КАФЕ-БАРУ 4 1.1. Загальна характеристика кафе-барів та їх класифікація 4 1.2. Основи роботи кафе-бару 8 РОЗДІЛ ІІ. ХАРАКТЕРИСТИКА КАФЕ-БАРУ 11 2.1. Загальна характеристика кафе-бару «Олімп» 11 2.2. Характеристика виробництва 12 РОЗДІЛ ІІІ. АНАЛІЗ ПОСТАЧАННЯ СИРОВИНИ ТА МАТЕРІАЛІВ ДО КАФЕ-БАРУ 16 3.1. Розрахунок кількості споживачів та асортименту продукції 16 3.2. Аналіз потреби в сировині та персоналу 19 3.3. Організація господарських зв'язків з постачальниками та технологія товаропостачання 21 РОЗДІЛ IV. РЕЗЕРВИ ВДОСКОНАЛЕННЯ ОРГАНІЗАЦІЇ ПОСТАЧАННЯ СИРОВИНИ ТА ОБЛАДНАННЯ ДО КАФЕ-БАРУ 24 4.1. Удосконалення структури виробництва підприємства 24 4.2. Підбор кухонного посуду, інвентарю, інструментів 25 4.3. Удосконалення технології руху товарів 28 4.4 Удосконалення транспортно-експедиційного обслуговування кафе-бару 33 ВИСНОВКИ 35 СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 37 ДОДАТКИ 39 Схема гарячого цеху, Схема холодного цеху
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.