ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ЗГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В ТУРИСТИЧНІЙ ІНДУСТРІЇ 5 1.1. СУТНІСТЬ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ 5 1.2. КЛАСИФІКАЦІЯ ТА ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ РОБОТИ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ В ТУРИЗМІ 14 РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ НА ПРИКЛАДІ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „БРАТИСЛАВА” 18 2.1. ЗАГАЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ТА ОСНОВНІ ПОКАЗНИКИ ДІЯЛЬНОСТІ РЕСТОРАНУ ГОТЕЛЬНОГО КОМПЛЕКСУ „БРАТИСЛАВА” 18 2.2. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ТУРИСТІВ В РЕСТОРАНІ ГОТЕЛЮ „БРАТИСЛАВА” 20 2.3. ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ІНОЗЕМНИХ ТУРИСТІВ 23 РОЗДІЛ ІІІ. УДОСКОНАЛЕННЯ РОБОТИ ВІТЧИЗНЯНИХ ПІДПРИЄМСТВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА 26 ВИСНОВКИ 30 СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 32 ДОДАТКИ 34 Показники підприємств громадського харчування Києва, Смакові вподобання українців (кругова діаграма)
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.