ВСТУП 3 РОЗДІЛ І. ТЕОРЕТИЧНІ АСПЕКТИ ОРГАНІЗАЦІЇ ТА УПРАВЛІННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНИМ ПОСТАЧАННЯМ ПІДПРИЄМСТВА ГОТЕЛЬНОГО ГОСПОДАРСТВА 5 1.1. Поняття та склад матеріальних ресурсів готелю 5 1.2. Організація матеріально-технічного постачання підприємства готельно-ресторанного бізнесу 8 1.3. Методичні підходи аналізу матеріально-технічного забезпечення та ефективності використання та матеріальних ресурсів готелю 12 РОЗДІЛ ІІ. ДОСЛІДЖЕННЯ ЗАБЕЗПЕЧЕНОСТІ ТА ЕФЕКТИВНОСТІ ВИКОРИСТАННЯ МАТЕРІАЛЬНИХ РЕСУРСІВ ГОТЕЛЮ МВС УКРАЇНИ, М. КИЄВА 15 2.1. Аналіз динаміки та складу матеріальних ресурсів підприємства 15 2.2. Оцінка ефективності використання матеріальних ресурсів готелю та факторів, що на неї вплинули 23 РОЗДІЛ ІІІ. ПЛАНУВАННЯ МАТЕРІАЛЬНО-ТЕХНІЧНОГО ПОСТАЧАННЯ ГОТЕЛЮ МВС УКРАЇНИ, М. КИЄВА 26 3.1. Пропозиції щодо раціоналізації використання матеріально-технічних ресурсів готелю 26 3.2. Планування забезпечення матеріально-технічного постачання на підприємстві 31 Висновки та пропозиції 36 Список використаних джерел 38
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.