Вступ 3 1. Дослідження товарної кон'юнктури зовнішнього ринку 5 1.1 Аналіз світового виробництва чаю, 5 основні параметри сортів 5 1.2 Аналіз світової торгівлі 9 1.3 Аналіз попиту та споживання товару, факторів, які визначають споживання товару 11 1.4 Сегментація товарного ринку 15 1.5 Аналіз техніко-економічних параметрів (властивостей) 17 зеленого чаю 17 1.6 Аналіз цін на чай 20 2. Правове та економічне обґрунтування можливостей здійснення зовнішньоторговельної угоди 21 2.1 Тарифне регулювання 21 2.2 Нетарифне регулювання 22 2.3 Митні процедури з чаєм 24 2.4 Заборони, вимоги та стандарти, які застосовуються до чаю при зовнішньоторговельних операціях 25 2.5 Особливості та умови транспортування чаю 25 3. Розробка проекту зовнішньоторговельного контракту з імпорту зеленого чаю 27 Висновки 35 Список використаної літератури 36
Відмінна робота, написана повністю за методичкою ВНЗ, підготували презентацію, промову на захист, роздатковий матеріал. Оригінальність роботи – 85%, а у виші вимагали не менше 70%. зауваження виправляли вчасно та повністю.
15.5.2015
Замовлення №2501
Євген Бистригін
Звертався до них за звітом з практики на 4 курсі. Усі зробили чудово. Цього року замовив звіт щодо переддипломної. В результаті з менеджером дійшли до того, що краще за звітом та диплом писати. В інституті таку ініціативу схвалили, на захисті 5 отримав
16.03.2015
Замовлення №2006
Надєждін В'ячеслав
Замовила собі курсову роботу, подивившись 100 балів. Як працюють співробітники компанії, мені сподобалося. Вони обумовлені терміни написали роботу, правильно її оформили. Претензій до якості матеріалу я не маю. Все зроблено за вищим розрядом.
1.09.2015
Замовлення №18329
Самонова Тетяна
Дякую величезне! Врятували, під час закрила сесію. Унікальність курсової була 70%.