Стоимость работы
|
50
грн
|
Артикул
|
# 1570
|
Страниц
|
13 страница
|
Дата защиты
|
27.01.2009
|
ВУЗ
|
-
|
СПАСИБО!
Ваш запрос отправлен!
Если Вам подходит данная работа, то...
или...
Заказать уникальную работу?
3. Завдання з хронометражу 3
1. Визначити тривалість прийомів і рухів за хронологічними рядами.
2. Перевірити ряди на стійкість.
3. У стійких хронологічних рядах розрахувати: суму, середнє арифметичне значення, мінімальне і максимальне значення, моду.
4. Визначити: норму часу, норму виробітку, проектовану норму часу, можливий приріст продуктивності праці, проектовану норму виробітку.
5. У завданні з хронометражу використані такі умовні скорочення: П – поточний час, Т – тривалість події, Тр.а. – час регламентованих подій, То.м. – час обслуговування робочого місця, Тп.з. – час підготовчо- завершальної роботи.
Вихідні дані (хронометраж фасування банок з консервами)
№ пор. Подія час Кількість спостережень
1 2 3 4 5 6 7 8
1 Взяття порожнього ящика П 0.06 2.57 5.43 8.40 11.31 14.24 17.20 20.11
Т
2 Вкладання дріжджових брикетів у ящики П 2.48 5.34 8.28 1.20 14.13 17.11 19.59 22.51
Т
3 Відставляння ящика на транспортер П 2.53 5.38 8.37 11.27 14.21 17.15 20.04 22.57
Т
Трл = 24 хв, Тпз = 2 хв, Том = 13 хв.
4. Задача 7
1. Розрахувати заробітну плату працівникам залежно від варіанта.
2. Сформувати загальну розрахункову відомість на п’ять осіб з виплати з/п.
3. Провести нарахування на загальний фонд оплати праці.
Загальні вихідні дані для розрахунку
Таблиця 4
Розряд І ІІ ІІІ ІV V VI
Тарифний коефіцієнт 1,20 2,54 2,70 2,87 3,05 3,24
Коефіцієнти співвідношень тарифних коефіцієнтів за галузями
Місяць аналізу – червень
Працівники – 6, 16, 15, 26, 25
Пиво-безалкогольна галузь має коефіцієнт - 1,2
Список використаної літератури 13
Другие работы