10 задач

Стоимость работы  67  грн 
Артикул  # 1465
Страниц  28 страница
Дата защиты  23.08.2006
ВУЗ  -

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Завдання 1 2
Опрацювати дані індивідуальної фотографії робочого часу, (таблиця 1) проведеної методом безпосередніх вимірів: скласти нормативний і фактичний баланси робочого часу: визначити коефіцієнт ефективного використання змінного робочого часу, коефіцієнт втрат робочого часу, підвищення продуктивності праці (можливе ущільнення робочого часу).
За нормативними даними час підготовчо-завершальної роботи на зміну становить 20 хв.; час на обслуговування робочого місця 3,2% від оперативного часу; а час на відпочинок і особисті потреби становить 7% від оперативного.
Визначити додатковий випуск продукції за зміну за умови скорочення всіх втрат робочого часу на 70%. Норма часу на виготовлення одного виробу Нч =2.6 хв.
Запропонувати заходи щодо покращення використання робочого часу на даному робочому місці.
Завдання 2 7
Опрацювати лані хронометражних спостережень приведених в таблиці 3.
Визначити норму штучного часу Тшт на виконання фрезерної операції за умови, що час на обслуговування робочого місця і відпочинок становить 6,2% від оперативного. Визначити змінну норму виробітку робітника, його денний заробіток, якщо дана робота тарифікується ІV розрядом.
Годинна тарифна ставка робітника ІV розряду становить 1 грн. 60 коп.
Охарактеризуйте даний метод встановлення норм праці та сферу його застосування.
Завдання 3 11
Щоб встановити фактичну завантаженість контролерів ВТК була проведена фотографія робочого часу методом моментних спостережень. Припустима питома вага незайнятості (не працює або відсутній на робочому місці) прийнята 0,25; а величина відносної похибки результатів спостереження ± 4%. Встановити фактичну питому вагу затрат робочого часу контролерів на безпосереднє виконання функціональних обов'язків, якщо в процесі спостереження зафіксовано 380 випадків зайнятості.
Визначити втрати робочого часу у контролерів (коефіцієнт втрат і людино-години, якщо спостереженням було охоплено 16 осіб, тривалість зміни 8 годин: Також визначити необхідну кількість обходів спостерігача, тривалість спостереження, можливе підвищення продуктивності праці контролерів за рахунок скорочення втрат робочого часу.
Охарактеризувати сутність методу моментних спостережень, його недоліки і переваги порівняно з іншими методами вивчення затрат робочого часу.
Завдання 4 13
Визначити норму часу на зовнішнє обточування сталевої заготовки довжиною 150 мм з діаметра 70 мм до 66 мм. Обробка деталі виконується за один прохід. Подача становить 0,28 мм/об, швидкість різання 105 м/хв. Відстань від врізання та виходу інструменту становить 2,0 мм.; додаткова відстань руху для взяття пробної структури 2,3 мм. Час додаткової роботи становить 0,9 хв., а час на обслуговування і відпочинок 4% від оперативного часу.
Визначити норму виробітку за восьмигодинну робочу зміну, а також денний заробіток робітника-відрядника, якщо його годинна тарифна ставка становить 1 грн. 80 коп.
В чому полягають особливості нормування праці в механічних процесах?
Завдання 5 16
Визначити нормоване завдання та термін його виконання бригадою монтажників за таких умов:
Завдання 6 18
Протягом восьмигодинної зміни налагоджувальник виконує на кожному верстаті одну наладку і дві підналадки. Норма часу на наладку становить 20 хв. а на підналадку - 12 хв. Коефіцієнт, що враховує виконання налагоджувальником додаткових функцій дорівнює 1,45. В цеху встановлено 120 верстатів. цех працює в дві зміни. Планові невиходу на роботу становлять 11% робочого часу. Визначити спискову чисельність налагоджувальників.
Завдання 7 19
Визначити чисельність чергових слюсарів з ремонту устаткування механічного цеху, де задіяно 90 одиниць устаткування, середня ремонтна складність одиниці устаткування дорівнює 5. Норма обслуговування на одного слюсаря в одиницях ремонтної складності становить 30. Показник використання фонду робочого часу 1,12.
В чому полягають особливості нормування праці слюсарів - ремонтників?
Завдання 8 21
Чисельність робітників-відрядників в цеху становить 80% від загальної чисельності робітників, що складає 450 осіб За місяць кожен робітник-відрядник відпрацював за графіком 176 годин, виконуючи норми праці на 115%.
Визначити питому вагу технічно обґрунтованих норм праці за трудомісткістю, якщо трудомісткість робіт виконаних за ТОП становить 61740 нормо-годин. Скільки робітників-верстатників в середньому працювало за технічно-обгрунтованими нормами?
Зробити висновок про стан нормування праці в даній ситуації.
Завдання 9.а 23
Визначити рівень виконання норм праці за змінним і фактично відпрацьованим часом робітниками відрядниками складальної дільниці, якщо загальний обсяг виконаних ними за місяць робіт ТН=11215 нормо/годин, крім цього додатковий обсяг робіт в зв'язку зі зміною технологічного процесу Тm =150 нормо/годин.
Всього за місяць відпрацьовано 9504 людино/години. Протягом місяця на дільниці мали місце внутрізмінні втрати робочого часу в обсязі 270 людино/години.
З якою метою визначають рівень виконання норм праці за фактично відпрацьованим часом?
Завдання 9.б 24
Розподіл робітників-відрядників цеху за рівень виконання норм праці характеризується такими даними
Завдання 10 26
Розрахуйте аналітичні показники з нормування праці. Визначіть загальний рівень стану нормування праці на прикладі двох цехів машинобудівного підприємства.
Оцініть, що є позитивним та негативним у роботі цих підрозділів. Дайте пропозиції щодо покращення нормування праці
Список використаної літератури 28

Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.