ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ВИЗНАЧЕННЯ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПІДПРИЄМСТВА 5
1.1. Сутність та зміст поняття конкурентоспроможність продукції та підприємств 5
1.2 Конкурентні переваги підприємств ресторанного господарства та чинники впливу на них 9
РОЗДІЛ ІІ. АНАЛІЗ КОНКУРЕНТНИХ ПЕРЕВАН РЕСТОРАНУ «БАБЕНЕ» 13
2.1. Торгово-виробнича структура підприємства ресторанного господарства, ресурси ресторану 13
Перелік послуг, які надаються даним закладом показано в табл.2.1 13
2.2. Аналіз конкурентних переваг підприємства рестораного господарства 20
РОЗДІЛ ІІІ. РЕЗЕРВИ ПОКРАЩЕННЯ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ЯК КОНКУРЕНТНА ПЕРЕВАГА РЕСТОРАНУ «БАБЕНЕ» 27
ВИСНОВКИ І ПРОПОЗИЦІЇ 33
СПИСОК ВИКОРИСТАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ 36
ДОДАТКИ 40
Відмінна робота, написана повністю за методичкою ВНЗ, підготували презентацію, промову на захист, роздатковий матеріал. Оригінальність роботи – 85%, а у виші вимагали не менше 70%. зауваження виправляли вчасно та повністю.
15.5.2015
Замовлення №2501
Євген Бистригін
Звертався до них за звітом з практики на 4 курсі. Усі зробили чудово. Цього року замовив звіт щодо переддипломної. В результаті з менеджером дійшли до того, що краще за звітом та диплом писати. В інституті таку ініціативу схвалили, на захисті 5 отримав
16.03.2015
Замовлення №2006
Надєждін В'ячеслав
Замовила собі курсову роботу, подивившись 100 балів. Як працюють співробітники компанії, мені сподобалося. Вони обумовлені терміни написали роботу, правильно її оформили. Претензій до якості матеріалу я не маю. Все зроблено за вищим розрядом.
1.09.2015
Замовлення №18329
Самонова Тетяна
Дякую величезне! Врятували, під час закрила сесію. Унікальність курсової була 70%.