ВСТУП 3
РОЗДІЛ 1. ТЕОРЕТИЧНІ ОСНОВИ ДОСЛІДЖЕННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ ТА ПЕРЕДУМОВ ЙОГО РОЗВИТКУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ 6
1.1. Поняття гастрономічного туризму та його види 6
1.2. Ресурси та умови розвитку гастрономічного туризму 11
1.3. Загальна характеристика Тернопільської області 14
РОЗДІЛ 2. АНАЛІЗ СУЧАСНОГО СТАНУ ТУРИСТИЧНОЇ СФЕРИ ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ ТА ОЦІНКА РЕСУРСНОГО ПОТЕНЦІАЛУ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В РЕГІОНІ 21
2.1. Характеристика функціонально-компонентної структури туристичної сфери Тернопільської області 21
2.2. Аналіз показників розвитку туризму в Тернопільській області 26
2.3. Оцінка ресурсної бази розвитку гастрономічного туризму в регіоні 28
РОЗДІЛ 3. ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ГАСТРОНОМІЧНОГО ТУРИЗМУ В ТЕРНОПІЛЬСЬКІЙ ОБЛАСТІ 35
3.1. Проблеми розвитку гастрономічного туризму в Тернопільській області та пропозиції щодо їх вирішення 35
3.2. Перспективи розвитку гастрономічного туризму в Тернопільській області на основі використання наявного ресурсного потенціалу 38
ВИСНОВКИ ТА ПРОПОЗИЦІЇ 42
СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 44
ДОДАТОК А 46
Наши контакты в Киеве
Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110 (11 этаж)
Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501
Евгений Быстрыгин
Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006
Надеждин Вячеслав
Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329
Самонова Татьяна
Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.