Використання вчителем англійської мови сучасних технологій навчання у початоковій школі

Стоимость работы  75  грн 
Артикул  # N0519
Страниц  6-8 страница
Дата защиты  23-11-2013
ВУЗ  Гринченко

Если Вам подходит данная работа, то...

или...



Стаття присвячена актуальним питанням викладання англійської мову початковій школі. Особлива увага в дослідження привернута до застосування методик навчання згідно етапів розвитку дитини. В роботі також розглянута методика вивчення англійської мови за допомогою проектних методик, зокрема з застосуванням «пластилінового театру». Дана методика навчання дозволяє учням молодших класів опановувати англійською мовою у процесі роботи з виготовлення пластилінових ляльок і декорацій, у наслідок якої відбувається активізація розмовних навичок в контексті комунікативно-діяльністного, особистісно-орієнтованого й соціокультурного підходів до розвитку школярів.
Ключові слова: сучасні технології навчання, викладання англійської мови, пластиліновий театр
Постановка проблеми. Зростаючі потреби суспільства будь-якої галузі знань, що потребують знання англійської мови, і разом з тим незадоволеність результатами шкільного навчання іноземним мовам, жадає від методистів пошуку шляхів оптимізації процесу навчання, перегляду умов, від яких залежить успішне оволодіння даним предметом.
Аналіз останніх джерел та публікацій. До сучасних технологій навчання аглійській мові у спеціальній літературі зазвичай відносять: центроване на особистості учня навчання, навчання у співпраці, проектні технології (метод проектів), застосування Мовного портфеля учня, а також інформаційні технології.
Виділення проблеми.
Мета статті.
Виклад основного матеріалу.
Висновки.
ЛІТЕРАТУРА


Другие работы

Наши контакты в Киеве

Украина, Киев,
ул. М.Расковой 19, офис 1110
(11 этаж)

Мы работаем с 10 до 18, пн - пт

(063) 258-65-17
(098) 486-23-17
info@100ballov.com.ua

Клубные карты

серия UA
Скидки на диплом и курсовые

Проверь свою скидку!

18.02.2014
Заказ №1800

Анна

Отличная работа, написана полностью по методичке Вуза, подготовили презентацию, речь на защиту, раздаточный материал. Оригинальность работы - 85%, а в вузе требовали не менее 70%. замечания исправляли вовремя и полностью.
15.5.2015
Заказ №2501

Евгений Быстрыгин

Обращался к ним за отчетом по практике на 4 курсе. Все сделали отлично. В этом году заказл отчет по преддипломной. В результате с менеджером пришли к том, что лучше по отчету и диплом писать. В инсте такую инициативу одобрили, на защите 5 получил
16.03.2015
Заказ №2006

Надеждин Вячеслав

Заказала себе курсовую работу, посмотрев 100 Баллов отзывы . Как работают сотрудники компании мне понравилось. Они в оговоренные сроки написали работу, правильно ее оформили. Претензий к качеству материала у меня нет. Все сделано по высшему разряду.
1.09.2015
Заказ №18329

Самонова Татьяна

Спасибо огромное! Выручили, во время закрыла сессию. Уникальность курсовой была 70%.